Δημήτρης Μακαλιάς: Οι διακοπές ξεκίνησαν - Αγκαλιά με την κόρη και τον γιο του στο πλοίο

Η Αντιγόνη Ψυχράμη φωτογράφισε τον Δημήτρη Μακαλιά αγκαλιά με τα παιδιά τους. 

Δημήτρης Μακαλιάς: Οι διακοπές ξεκίνησαν - Αγκαλιά με την κόρη και τον γιο του στο πλοίο

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη. Το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς μακριά από την πρωτεύουσα και η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα των διακοπών τους από το καράβι.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απαθανάτισε τον Δημήτρη Μακαλιά με την κόρη και τον γιο τους αγκαλιά και έγραψε στην ανάρτησή της: «Οικογενειακές διακοπές».

Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και από τον περασμένο Νοέμβρη που ήρθε στον κόσμο η κόρη του έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα μαζί της.

Εδώ φωτογραφίζεται μαζί της στο παιδικό δωμάτιο.

makalias-kori.jpg

Και εδώ την πηγαίνει βόλτα στο πάρκο.

makalias-me-kori.jpg

Αδυναμία βέβαια έχει και στον γιο του, τον Χάρη, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ.

makalias-gios.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς μέχρι πρότινος ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η οποία έκανε φινάλε δύο εβδομάδες πριν. Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό τους. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αυτοί ήμασταν. 2 χρόνια υπέρτατης τηλεοπτικής τρέλας. Ελευθερίας, αλήθειας, ειλικρίνειας. Με γέλια, δάκρυα, χορευτικά, συγκίνηση, ευτράπελα, λάθη, αμήχανα αληθινές στιγμές και πολλή χαρά. Αυτή την τηλεόραση τη θέλω πολύ. Και μου λείπει. Το Πρωινιάτικα τέλειωσε και νέες διαδρομές ξεκινούν. Αυτή η συντροφιά όμως έχει κάτι που θα την ενώνει και θα την ορίζει για πάντα. Κάθε τέλος κι αρχή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το πανέμορφο ταξίδι… η τρέλα δε σταματάει ποτέ! Ποιοι ήταν πρωινιάτικα; ΕΜΕΙΣ!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved