Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Στη Χαλκιδική για διακοπές - Τα πρώτα στιγμιότυπα

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της, Πέτζα Στογιάκοβιτς βρίσκονται στην Ελλάδα, στην αγαπημένη τους Χαλκιδική και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά τους. 

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Στη Χαλκιδική για διακοπές - Τα πρώτα στιγμιότυπα

Αλέκα Καμηλά, Πέτζα Στογιάκοβιτς 

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της, Πέτζα Στογιάκοβιτς είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στην Αμερική αλλά επισκέπτονται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Η Αλέκα Καμηλά έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, αγαπούν πολύ την Ελλάδα και κάθε χρόνο έρχονται για να απολαύσουν την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού.

Στη Χαλκιδική, όπου περνούν το περισσότερο μέρος των διακοπών τους, έχουν δικό τους εξοχικό σπίτι. Εκεί βρίσκονται και φέτος και η Αλέκα Καμηλά ήδη έκανε τις πρώτες αναρτήσεις.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα παιδιά της, Μίλα και Άντρι να κάνουν θαλάσσια σπορ.

Φωτογραφίες όμως δημοσίευσε και η Μίλα στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Η Μίλα ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της στη Χαλκιδική και οι φίλοι της, της στέλνουν μηνύματα όπως: «γύρνα πίσω», «είσαι πανέμορφη», «δείξε μας το σπίτι σου», «μας λείπεις» κ.α.

Από τις φωτογραφίες λείπει ο Μαξ, μεγαλύτερος γιος των Αλέκα Καμηλά και Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφίες του ήταν με αφορμή την αποφοίτησή του. Τότε που η περήφανη μαμά είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση σχολιάζοντας: «Graduation day!!!
Στιγμές χαραγμένες στη μνήμη…❤️»

https://www.instagram.com/p/CsgopoGJUzQ/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved