Ηλέκτρα Λύρα: Βουτιές με τη Κατερίνα Δαλάκα (φώτο)

Η Ηλέκτρα δροσίζεται παρέα με την πολύ καλή της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα.

Ηλέκτρα Λύρα: Βουτιές με τη Κατερίνα Δαλάκα (φώτο)

Κατερίνα Δαλάκα, Ηλέκτρα Λύρα

Η αδυναμία της Ηλέκτρας Λύρα για την Κατερίνα Δαλάκα είναι γνωστή. Η κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα είναι αθλήτρια του στίβου και πρότυπό της είναι η Κατερίνα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν έχει κρύψει επίσης την αδυναμία που έχει στην κόρη του γνωστού ζευγαριού και κάθε φορά που βρίσκονται μαζί κάνουν αναρτήσεις.

Το ίδιο συνέβη και χθες. Ο Γιώργος Λύρας, μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και την κόρη τους, Ηλέκτρα, έκαναν βόλτα με το σκάφος. Το ίδιο όμως έκανε και η Κατερίνα Δαλάκα, μιας και δημοσίευσε βίντεο από βόλτα με σκάφος που έκανε με φίλους της.

Μάλιστα κατά την αναχώρησή τους από το λιμάνι, συναντήθηκαν και βίντεο δημοσίευσε η Κατερίνα Δαλάκα στο λογαριασμό της. Όπως θα δείτε και εσείς στα στιγμιότυπα παρακάτω, ο Γιώργος Λύρας βρίσκεται στο τιμόνι και οι γυναίκες της ζωής του, δίπλα του χαιρετούν την αθλήτρια που τους απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο.

Στιγμιότυπα όμως ανήρτησε και ο Γιώργος Λύρας. Βλέπετε οι τρεις τους συναντήθηκαν μεσοπέλαγα για να κάνουν, Ηλέκτρα και Κατερίνα βουτιές μαζί.

Μετά το τέλος της συνάντησής τους, η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφία της Ηλέκτρας Λύρα, που δείχνει τις δυο τους αγκαλιά. «Με την μεγάλη μου αδερφή», σχολιάζει η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ αγαπά την Κατερίνα.

dalaka-lyra.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved