Κρατερός Κατσούλης: Στη θάλασσα με τα παιδιά του Αέλια και Αρίωνα

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Κρατερός Κατσούλης: Στη θάλασσα με τα παιδιά του Αέλια και Αρίωνα

Κρατερός Κατσούλης

Το κάμπινγκ είναι κάτι που το λατρεύει ο Κρατερός Κατσούλης. Άλλωστε ως παιδί και εκείνος, πήγαινε με τους γονείς του στα Κουφονήσια για ελεύθερο κάμπινγκ.

Καλοκαίρι χωρίς Κουφονήσια για τον Κρατερό δεν γίνεται. Κάθε χρόνο θα επισκεφθεί τον αγαπημένο του προορισμό μιας και εκεί έχει ζήσει όμορφες και αξέχαστες στιγμές με την αγαπημένη του μητέρα, που μάλιστα είχε ένα μαγαζί με το όνομα, Αέλια.

«Το μαγαζί ΑΕΛΙΑ , της γιαγιάς μας Άνιας , που προφανώς έχει το όνομα της εγγονής , με τα ομορφότερα καπέλα και έργα τέχνης !! Με νέα είσοδο που τη φτιάξαμε όλοι μαζί σήμερα!!», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε τη βιτρίνα του καταστήματος.

https://www.instagram.com/p/BmBzm--hk_f/

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του τον Μάιο του 2022.

Όλη η αγάπη μπορεί να χωρέσει σε μια σκηνή

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει καταφέρει να αγαπήσουν τα παιδιά του τις σκηνές και το κάμπινγκ. Από όταν ήταν αρκετά μικρά σε ηλικία έκαναν σύντομες και μη αποδράσεις και καθόντουσαν μέσα στη σκηνή.

krateros-paidia-skini.jpg

Κρατερός Κατσούλης, Αέλια και Αρίωνας

Όπως τούτη εδώ που είχε αναρτήσει πριν μερικά χρόνια, δείχνοντάς τον με τα δυο του παιδιά μέσα στη σκηνή με τον ίδιο να σχολιάζει: «Όλη η αγάπη μπορεί να χωρεί σε μια σκηνή και σε μια στιγμή»...

Δύο αντίστοιχες φωτογραφίες δημοσίευσε και αυτή τη φορά. Ο ηθοποιός έκανε μια γρήγορη απόδραση με την Αέλια και τον Αρίωνα και φυσικά φωτογραφήθηκαν μέσα σε αυτή τη σκηνή που χωράει όλη την αγάπη.

«Μικρές σύντομες απολαυστικές αποδράσεις 🙏❤️
#sea #sun #familylife #greece», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν: η μία τα παιδιά μέσα στη σκηνή και η άλλη τον Αρίωνα σε μια αιώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved