Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της ζουν την απόλυτη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού

Ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη με τους γιους της μας θύμισε τα δικά μας παιδικά καλοκαίρια που μαυρισμένοι και ανέμελοι παίζαμε στην αυλή του χωριού.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της ζουν την απόλυτη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπά τη φύση, τη θάλασσα και με κάθε ευκαιρία κάνει ολιγοήμερα ταξίδια μαζί με τους γιους της. Αγαπημένοι προορισμοί; Η Κρήτη (από όπου και κατάγεται) και το Αγκίστρι.

https://www.instagram.com/p/Cg7YlpIriJ-/

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για την ηθοποιό και χθες δημοσίευσε φωτογραφίες από τη θάλασσα αλλά και ένα νέο στιγμιότυπο με τους γιους της.

Πιο χαλαρή από ποτέ πόζαρε στον φακό χαμογελαστή κρατώντας το βιβλίο της.

katerina-papoutsaki-paralia.jpg

Όσο για τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γιους της, μας θύμισε τα δικά μας παιδικά καλοκαίρια. Τα δύο αγόρια, μαυρισμένα και ξέγνοιαστα, παίζουν στην αυλή και αυτή ακριβώς η εικόνα αποτυπώνει τι είναι καλοκαίρι για ένα παιδί: μαύρισμα από τα μέσα Ιούλη, παιχνίδι όλη μέρα, κάθε μέρα, χωρίς μπλούζα και παπούτσια.

katerina-papoutsaki-gioi-kalokairi.jpg

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το τέλος της σειράς και η εμφάνιση του γιου της στο τελευταίο επεισόδιο

Μετά από τρεις επιτυχημένους κύκλους, έπεσε φέτος η αυλαία για την σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Η Κατερίνα Παπουτσάκη στον ρόλο της Μαίρης και ο Μελέτης Ηλίας στον ρόλο του Στέλιου αγαπήθηκαν από το κοινό και κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές. Η ηθοποιός σε ανάρτησή της την ημέρα που έκανε το τελευταίο της γύρισμα έγραψε:

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου Γύρισμα , στην αγαπημένη μου σειρά , με τους αγαπημένους μου ανθρώπους .

Απερίγραπτη συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη ,για αυτήν την υπέροχη ομάδα!!!

Περάσαμε πολλά μαζί όλα αυτά τα 3 χρόνια !

Ζήσαμε μαζί ♥️

Θα μου λείπετε……..

“Τα καλύτερα μας χρόνια” είναι μπροστά !!!!!!

@meletis_ilias σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία !!!!

Σε αγαπώ και σε θαυμάζω !

Εξάλλου , Μαιρη + Στέλιος = LFE 🤍»

katerina-papoutsaki-meletis-ilias.jpg

Στο τελευταίο επεισόδιο εμφανίστηκε και ο γιος της, Μάξιμος, κάτι το οποίο σχολίασε σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4»:

«Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο. Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved