Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι κόρες της ξεσάλωσαν στην παιδική χαρά

Νέα στιγμιότυπα με τις κόρες της μοιράστηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι κόρες της ξεσάλωσαν στην παιδική χαρά

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία εργαζόμενη μαμά και καθημερινά δίνει τη δική της μάχη για να ισορροπήσει δουλειά και οικογένεια. Μετά το τέλος της εκπομπής φροντίζει να περνά με τις κόρες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και μαζί κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες στο σπίτι ή εκτός.

https://www.instagram.com/p/CsbrqcGNKZR/

Η παιδική χαρά είναι πάντως ένας από τους αγαπημένους τους χώρους. Η δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει και στο παρελθόν φωτογραφίες από τις απογευματινές εξορμήσεις τους στην παιδική χαρά και το ίδιο έκανε και τώρα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήγε τις κόρες της στην παιδική χαρά της γειτονιάς και οι μικρές Ισαβέλλα και Βικτωρία ξεσάλωσαν. Ανέβηκαν σε παιχνίδια, σκαρφάλωσαν, έτρεξαν, έπαιξαν.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η δημοσιογράφος στην gallery που ακολουθεί.

Να σας θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακόμισε βορειότερα της Αττικής, καθώς μέχρι πρότινος ήταν κάτοικος Παλαιού Φαλήρου. Τότε, είχε μοιραστεί με τους ακολούθους τους πώς έφτιαξε τα παιδικά δωμάτια, την κουζίνα και άλλους χώρους του σπιτιού.

https://www.instagram.com/reel/Ci0Z71euBba/

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Ελένη» σταματά στις 12 Ιουλίου για φέτος, σύντομα λοιπόν και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα μπορεί να απολαύσει τις διακοπές με την οικογένειά της και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Αναμένουμε σύντομα να δούμε στιγμιότυπα από νησιά και παραλίες.

eliana-xrusikopoulou-(7).jpg

Πριν απο μερικές εβδομάδες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε κάνει μία ολογοήμερη εξόρμηση στην Αίγινα με τις κόρες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved