Όλγα Φαρμάκη: Ντύθηκε ασορτί με την κόρη της

Μαμά και κόρη με υπέρλαμπρο λουκ.

Όλγα Φαρμάκη: Ντύθηκε ασορτί με την κόρη της

Η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ο,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα από όταν έγινε μαμά δύο χρόνια πριν.

Η Mαρέττα, βέβαια, πρωταγωνιστεί όλο και πιο συχνά στις αναρτήσεις της μαμάς της το τελευταίο διάστημα. Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες μαμάς και κόρης είναι οι παρακάτω τις οποίες δημοσίευσε η ίδια η Όλγα Φαρμάκη στο Instagram της. Είναι ντυμένες ασορτί και φορούν αστραφτερά ρούχα σε μπεζ χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρέττα φορά ένα φορεματάκι με glamorous τουτού, ενώ η Όλγα Φαρμάκη, παντελόνα και μία μπλούζα με ιδιαίτερο κόψιμο. «Μαζί σου» ήταν το σχόλιό της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Το φόρεμα της μικρής το έχει σχεδιάσει η ίδια, όπως είχε δείξει σε προηγούμενη ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CuIQ-mTo-YL/

Οι πρώτες προκλήσεις της μητρότητας

Για τη μητρότητα είχε μιλήσει η επιχειρηματίας επτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της στην εκπομπή Lov’ it στο ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων είχε πει:

«Ρουφάω κάθε στιγμή μαζί της, την απολαμβάνω. Είχα μία πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, στον τελευταίο μήνυμα μόνο πρήστηκα πάρα πολύ και κουράστηκα πάρα πολύ»

https://www.instagram.com/p/CrjEwZmo_rn/

Επίσης, μίλησε για τον θηλασμός και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

«Ο θηλασμός για μένα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, τον προσπάθησα. Ειδικά την πρώτη μέρα που μου την έφεραν, ένιωσα πόνο και ήταν δύσκολο. Επειδή όμως ο θηλασμός είναι καλός για το παιδί μου αποφάσισα να το υπομείνω και να επιμείνω αυτό τον πόνο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved