Μαίρη Συνατσάκη: «Ένας μήνας στερεές τροφές» - Πράγματα που συνειδητοποίησε

Η Ολίβια ξεκίνησε τις στερεές τροφές έναν μήνα πριν και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται όσα έμαθε το διάστημα αυτό.

Μαίρη Συνατσάκη: «Ένας μήνας στερεές τροφές» - Πράγματα που συνειδητοποίησε

Κάθε φορά που η Ολίβια συμπληρώνει έναν μήνα ζωής, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται μία φωτογραφία ή βίντεο της μικρούλας με τις σκέψεις της. Όταν έγινε έξι μηνών έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών. Αυτές είναι 4 αλήθειες που μου έμαθε αυτό το διάστημα για την καινούργια ζωή.»

https://www.instagram.com/reel/Cqpji3jrOK6/

Αυτά δεν είναι όμως και τα μόνα στιγμιότυπα που δημοσιεύει με την κόρη της μέσω Social Media. Από όταν έγινε μαμά τον περασμένο Δεκέμβρη, συχνά μοιράζεται είτε σκέψεις, συμβουλές και άλλα χρήσιμα tips είτε απλά καθημερινά στιγμιότυπα όπως το παρακάτω.

mairi-sunatsaki-fagitou.jpg

Έναν μήνα πριν η Μαίρη Συνατσάκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η κόρη της ξεκίνησε τις στερεές τροφές. Τότε είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στο Instagram με το καρεκλάκι φαγητού της μικρούλας. Πάνω του υπήρχαν κομμάτια από μπρόκολο. Το σχόλιό της; #ifyouknowyouknow.

sterees-trofes-paidi.jpg

Έκτοτε έχει περάσει ένας μήνας και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε πρόσφατα με τους ακολούθους της ακόμα μία φωτογραφία με το καρεκλάκι της μικρής.

«Ένας μήνας στερεές τροφές» έγραψε. Η επιχειρηματίας φωτογράφισε τον δίσκο της ημέρας, με ένα πιάτο με γλυκοπατάτα και τις δικές της εμπειρίες.

kareklaki-fagitou.jpg

Όπως είπε σε επόμενο stories, πολλοί ακολούθοι της, τη συμβούλεψαν να βγάλει τα κομμάτια γλυκοπατάτας από το πιατάκι και να τα σερβίρει πάνω στο δίσκο μίας και δεν μπορούσε να μείνει κολλημένο, όπως και έκανε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved