Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 17 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Νόνης Δούνια.

Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 17 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης είναι πάνω από 19 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μία δεμένη οικογένεια. Τα δύο τους παιδιά έχουν μόλις έναν χρόνο διαφορά, με το μεγαλύτερο, τον Στάθη, να ενηλικιώνεται έναν περίπου μήνα πριν.

Η Ρία Μουρατίδη είναι ένα βήμα πριν την ενηλικίωση. Σήμερα γίνεται 17 ετών και η Νόνη Δούνια δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με ένα πολύ όμορφο μήνυμα:

«Το να έχεις κόρη είναι ευλογία. Σε γεμίζει με ευτυχία, σου ζεσταίνει την καρδιά και κάθε χρόνος που περνάει η περηφάνια μεγαλώνει, η αγάπη γίνεται βαθύτερη και η σχέση πιο δυνατή. Αν μπορούσα να δώσω κάτι στην κόρη μας θα έδινα την αυτοπεποίθηση του να γνωρίζει την αξία της, την δύναμη να κυνηγάει τα όνειρα της και την σιγουριά της απέραντης αγάπης που έχει. Να σε χαιρόμαστε Ρία μας».

noni-dounia-genethlia-koris.jpg

Το πρώην μοντέλο και πολιτικός δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Για τη Ρέα γνωρίζουμε ότι λατρεύει την καλλιτεχνική κολύμβηση στην οποία μάλιστα έχει λάβει αρκετές διακρίσεις.

noni dounia kori agwnes 2

Να σας θυμίσουμε ότι μετά τις εκλογές της 21η Μαΐου η Νόνη Δούνια μένει εκτός Βουλής. Σε συνέντευξή της λίγες μέρες πριν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε πει για την ενασχόλησή της με τα κοινά:

«Αφού έγινα μητέρα άρχισαν να με απασχολούν τα κοινά. Μου είχε γίνει πρόταση και στο παρελθόν να ασχοληθώ και δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Μετά το σκεφτήκαμε διαφορετικά, κι λέω το σκεφτήκαμε, γιατί νομίζω οι σύζυγός μου με επηρέασε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν ήταν όνειρο μου η πολιτική, όπως όνειρο μου δεν ήταν και το μόντελινγκ, προέκυψε κι αυτό. Είμαι φοβερά εργασιομανής». Για τα παιδιά της είπε: «Αυτό που είπα στα παιδιά μου και στους φίλους των παιδιών μου, αλλά και σε όλα τα παιδιά, είναι να μην αφήσουν κανέναν άλλον να αποφασίσει για την ζωή τους. Το να μην ψηφίζεις, να απέχεις δεν βοηθάει κανέναν. Κι αν αυτή η γενιά θέλει να συνδιαμορφώσει το μέλλον της, οφείλει να πάει να ψηφίσει».

https://www.instagram.com/p/CdSM-7UqEkU/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved