Ο μαγικός κόσμος της PLAYMOBIL ζωντανεύει στο Mall of Cyprus!

Για ένα ολόκληρο μήνα, από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουλίου, ο μαγικός κόσμος της PLAYMOBIL ζωντανεύει στο Mall of Cyprus και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της πιο απίθανης ιστορίας.

 

Ο μαγικός κόσμος της PLAYMOBIL ζωντανεύει στο Mall of Cyprus!

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / PlaymobilHellas

Γενναίοι ιππότες, όμορφες νεράιδες και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ήρωες της PLAYMOBIL σας περιμένουν καθημερινά για να χαρίσουν σε όλη την οικογένεια άφθονο… PLAYMOBIL Fun!

Στο Εμπορικό Κέντρο θα συναντήσετε δύο συναρπαστικούς παιδότοπους και θα λάβετε μέρος σε έναν απίθανο διαγωνισμό με υπέροχα δώρα PLAYMOBIL.

mall-cuprus-playmobile-(2).jpg

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / PlaymobilHellas

Ο πρώτος παιδότοπος, το Παλάτι της Ayuma, μας ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό και μυστηριώδες νεραϊδοδάσος. Εκεί οι Crystal Fairies, οι Forest Fairies και οι Knight Fairies, έχοντας στο πλευρό τους τα μαγικά τους ζωάκια, ζουν απίθανες περιπέτειες!

Ο δεύτερος παιδότοπος, το τρανό κάστρο του Novelmore, γεμάτο θαρραλέους ιππότες και πολυμήχανους μάγους, μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό κυνήγι της μαγικής πανοπλίας! Η πανοπλία INVINCIBUS κάνει ανίκητο όποιον τη φοράει. Ποιος θα καταφέρει να την ανακαλύψει;

mall-cuprus-playmobile-(6).jpg

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / PlaymobilHellas

Οι παιδότοποι λειτουργούν καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν για όλα τα παιδιά 4-12 ετών.

Μη ξεχάσετε να λάβετε και μέρος στο διαγωνισμό μας! Συμπληρώστε το κουπόνι που θα σας δώσουν οι παιδαγωγοί μας στους παιδότοπους PLAYMOBIL, ρίξτε το στην κληρωτίδα του διαγωνισμού που θα βρείτε στο κατάστημα Public στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, και μπείτε στην κλήρωση για 10 υπέροχα PLAYMOBIL παιχνίδια.

mall-cuprus-playmobile-(1).jpg

Πηγή φωτογραφίας: Facebook / PlaymobilHellas

The Mall of Cyprus

Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα

Βεργίνας 3, Λευκωσία 2025, Κύπρος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved