Ιωάννα Μαλέσκου: Oι νέες φωτογραφίες της κόρης της είναι απίθανες

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε την κόρη της με cute φορμάκια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Oι νέες φωτογραφίες της κόρης της είναι απίθανες

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της.

Τις πρώτες διακοπές με την κόρη της απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στα μέσα περίπου της εβδομάδας ανέβασε insta story μέσα από το αυτοκίνητο με εκείνη στο πίσω κάθισμα με την κόρη της και τον σύζυγό της να οδηγεί.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε τον προορισμό ωστόσο είναι βέβαιο ότι φέτος, οι καλοκαιρινές της διακοπές θα είναι ξεχωριστές – και διαφορετικές.

Οι πρώτες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε στις 5 Μαΐου . Είχε δημοσιεύσει μάλιστα φωτογραφίες από το μαιευτήριο γράφοντας τότε: «Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας 🌹 05/05/23. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας».

https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR/

Αρκετές ημέρες αργότερα και με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, μοιράστηκε ξανά ένα ακόμα στιγμιότυπο της κόρης της και συγκεκριμένα με τα μικροσκοπικά πατουσάκια σχολάζοντας: «Πατουσάκια… δια χειρός» 👼👣 🤍 🙏 🧿 Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου.Με αγάπη, η μαμά σου.»

https://www.instagram.com/p/CsO-2X2If7w/

Νέες φωτογραφίες

Η Ιωάννα Μαλέσκου χθες, ανέβασε σε Insta Story νέα στιγμιότυπα με την κόρη της. Συγκεκριμένα, τη φωτογράφισε με ένα άσπρο φορμάκι που έγραφε πάνω « κοκόνα»,

maleksou-kori-formaki.jpg

αλλά κι ένα καλοκαιρινό outfit με χταποδάκι...

Σκέτη γλύκα η μικρούλα.

maleksou.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved