Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη φουσκωτή πισίνα με τον γιο της

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη φουσκωτή πισίνα με τον γιο της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αδυναμία στους γιους της και το τελευταίο διάστημα αναρτά ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες τους. Τι τους αρέσει να κάνουν στην καθημερινότητά τους; Βόλτες, εκδρομές, να πηγαίνουν σινεμά ή να παίζουν και να ακούνε μουσική.

katerina-papoutsaki-gioi-foto-(2).jpg

Αγαπημένος τους προορισμός είναι το Αγκίστρι που πάνε με κάθε ευκαιρία χειμώνα-καλοκαίρι. Σίγουρα και φέτος θα βρεθούν ξανά στο νησί του Αργοσαρωνικού, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών, βρήκαν τον πιο εύκολο τρόπο να δροσιστούν στο κέντρο της Αθήνας όπου και μένουν: τη φουσκωτή πισίνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την πισίνα που έστησαν στο μπαλκόνι του. Μέσα βρίσκεται η ίδια και ο Κίμωνας που παίζει με τα νεροπίστολα και τα παιχνίδια του.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δε μασάει τα λόγια της και πάντα απαντά με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για τη σχέση αυτή.»

Σε άλλη συνέντευξή της είχε πει επίσης:

«Δεν είμαι παραδοσιακή, αλλά αφοσιωμένη μαμά. Ο μεγάλος μου ο γιος ακούει metal και παίζει πιάνο».

https://www.instagram.com/p/CebRy8qIRMF/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved