Tips για μαμάδες: Έξυπνοι τρόποι να αποθηκεύσετε τα παπούτσια στη βαλίτσα των διακοπών

Πώς να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα των διακοπών για τα παπούτσια. 

Tips για μαμάδες: Έξυπνοι τρόποι να αποθηκεύσετε τα παπούτσια στη βαλίτσα των διακοπών

Εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα, τακτοποιώντας σωστά τα παπούτσια σας. 

Bigstock

Τα παπούτσια καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στη βαλίτσα των οικογενειακών διακοπών.

Συχνά, χρειάζεστε ένα σακ βουαγιάζ μόνο για τις σαγιονάρες, τα αθλητικά των παιδιών, τα δικά σας παπούτσια και του συζύγου σας.

Ακόμα κι αν φέτος έχετε αποφασίσει να πάρετε μαζί σας στις διακοπές όσον το δυνατόν λιγότερα ζευγάρια παπούτσια, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείτε ένα συγκεκριμένο χώρο στη βαλίτσα σας.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα τα αποθηκεύσετε σωστά και έξυπνα:

Πώς να συσκευάσετε αθλητικά παπούτσια για ταξίδι

Πριν αρχίσετε να πακετάρετε, θα πρέπει προηγουμένως να κάνετε μια λίστα με τα παπούτσια που θα χρειαστείτε. Μια πρακτική ιδέα είναι να επιλέξετε παπούτσια άνετα που ταιριάζουν με τα πάντα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας σχεδόν τα μισά καλοκαιρινά παπούτσια!

Το ιδανικό είναι να περιοριστείτε σε τρία ζευγάρια plus τις παντόφλες για την παραλία ( ανάλογα και με τη διάρκεια των διακοπών σας).

Backpacker Travel Of Journey, Asian Young Woman, Girl Take Note And Check List, Packing Or Prepare C

Ετοιμάστε βαλίτσες χωρίς άγχος.

Bigstock

Πώς να τα αποθηκεύσετε

Αφού καταλήξετε στα παπούτσια που θα πάρετε μαζί σας, καθαρίστε τα με ένα πανί και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε θήκες. Μπορεί να είναι υφασμάτινες ή πλαστικές ακόμα και πλαστικά σκουφάκια για το κεφάλι με λάστιχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τα παπούτσια που δεν πιάνουν όγκο, τα βάζετε στην ίδια θήκη και τα τοποθετείτε στον πάτο της βαλίτσας. Τα αθλητικά, αντίθετα, μπορείτε να τα βάλετε σε διαφορετικά σακουλάκια το ένα απέναντι από το άλλο. Επίσης, στο εσωτερικό τους τοποθετήστε κάλτσες για να εξοικονομήσετε χώρο αλλά και για να μην τις ψάχνετε.

Τοποθετήστε από πάνω πετσέτες και ρούχα, φροντίζοντας να είναι ομοιόμορφα διπλωμένα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε ιδέες για το πώς να αποθηκεύσετε τα παπούτσια στη βαλίτσα των διακοπών ώστε τα πάντα να είναι τακτοποιημένα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved