Πέρασαν μέσα από φλόγες, το σπίτι τους κάηκε μα έφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο αγγελούδι

«Ποτέ δεν θα πάψω να ευγνωμονώ τον Θεό για το θαύμα του».

Πέρασαν μέσα από φλόγες, το σπίτι τους κάηκε μα έφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο αγγελούδι

πηγή: rachel_standfest

Η Rachel Standfest και ο σύζυγός της Travis, ζούσαν το δικό τους παραμύθι. Παντρεύτηκαν το 2021 και τον Ιανουάριο του 2023 το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ο υπέρηχος του παιδιού τους, τους έκανε να πετάξουν από χαρά.

https://www.instagram.com/p/CnIWYsCLtY6/

Τα όνειρά τους άρχισαν να πραγματοποιούνται σιγά-σιγά. Οι δυο τους αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους, ξεκίνησαν την ανακίνησή του και μάλιστα είχαν αναρτήσει και βίντεο στα social media δείχνοντας το πριν και το μετά.

Η καταστροφή όμως δεν άργησε να έρθει. Στις 24 Μάιου οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα. Το σπίτι τους πήρε φωτιά και η Rachel στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί. Όσο για τον άνδρα της; Εκείνος πέρασε μέσα από τις φλόγες για να καταφέρει να βγει έξω από αυτό.

«Την Τετάρτη 24 Μαϊου οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα. Ξυπνήσαμε μέσα σε ένα διώροφο φλεγόμενο σπίτι και έπρεπε να βρούμε τρόπο να βγούμε έξω από αυτό. Κατάφερα να βγω από το παράθυρο και ο Traviw έτρεξε προς τις σκάλες μέσα από τη φωτιά. Είχαμε και οι δύο σοβαρά εγκαύματα και εγώ τραυματίστηκα και στο κεφάλι.

Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκα σε επείγουσα καισαρική για να βεβαιωθώ ότι η μικρή ήταν εντάξει. Μόλις ανακτήσαμε τις αισθήσεις μας (και οι δύο) είμασταν σε θέση να γνωρίσουμε το μικρό μας κοριτσάκι.

Η Brynlee Rose είναι εδώ και απολύτως υγιής.

Έχουμε συγκινηθεί από την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές όλων. Είδαμε τον Θεό να κάνει το θαύμα του, με τρόπο που δεν φανταζόμασταν. Μέσα από αυτή τη δοκιμασία αντιληφθήκαμε τη δύναμη που κρύβει το όνομα της μικρής μας κόρης.

O Travis και εγώ είχαμε επιλέξει το όνομά της από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι είναι κορίτσι. Όταν ανακοινώσαμε το όνομα στις οικογένειές μας για ακόμη μια φορά αντιληφθήκαμε τη δύναμη που κρύβει ο Θεός. Brynlee σημαίνει «κάθαρση μέσω της φωτιάς» και ισορροπία μεταξύ του σκότους και του φωτός. Αυτό το μικρό κορίτσι, που ο Θεός γνώρισε πριν από εμάς, δημιουργήθηκε από Εκείνον και προστατεύτηκε από Εκείνον.

Το όνομα που διαλέξαμε εν αγνοία μας για εκείνη ήταν ακόμη ένας τρόπος που ο Θεός μας απέδειξε ότι υπάρχει κοντά μας όλο αυτό το διάστημα. Ότι ποτέ δεν έφυγε και ότι πάντα μας προστάτευε.

Το να βρούμε δύναμη ήταν δύσκολο για εμάς μιας και βρισκόμαστε ακόμη στο νοσοκομείο, αλλά ποτέ δεν θα πάψουμε να πιστεύουμε και να δοξάζουμε τον Θεό. Είμαστε ζωντανοί, υγιείς και ευγνωμονούμε το Θεό για αυτό καθημερινά!».

Αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της, η νεαρή μητέρα. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της δεν έχουν αναρρώσει πλήρως από τα εγκαύματα και τα τραύματά τους, όμως πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο μαζί με την κορούλα τους.

«Ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος. 4 εβδομάδες μετά πήδηξα από ένα παράθυρο και ο Travis πέρασε μέσα από τη φωτιά. Σήμερα είμαστε σε θέση να περπατάμε ξανά. Φεύγουμε μαζί από το νοσοκομείο μαζί με μια τέλεια μικρή προσθήκη της οικογένειάς μας. Τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς τη βοήθεια του Θεού. Αυτόν τον τελευταίο μήνα είδαμε και βιώσαμε τη δύναμη της προσευχής με τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ πριν. Ο Θεός είναι τόσο καλός 🙏🏼».

https://www.instagram.com/reel/Ctu5PdlA8JV/

Οι τρεις τους τώρα κοιτούν το παρελθόν, θυμούνται όλα όσα πέρασαν και ευγνωμονούν καθημερινά το Θεό για το θαύμα του. Που τους κράτησε ζωντανούς και εκείνους και τη μικρή τους κορούλα.

https://www.instagram.com/reel/Ct4XK-Eps0m/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved