Βασίλης Μπισμπίκης: Σπάνια φωτογραφία του γιου του, Μιχάλη

Ο Μιχάλης μεγάλωσε πολύ και μοιάζει στη μαμά του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Σπάνια φωτογραφία του γιου του, Μιχάλη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αυτό έχει φανεί όχι μόνο μέσα από τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και από συνεντεύξεις.

Τελευταία φορά που μίλησε για τον γιο του Μιχάλη, ήταν τον Οκτώβριο του 2022 και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε δίνεται». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον γιο του και την αδυναμία που του έχει.

«Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου».

Η φωτογραφία του μικρού Μιχάλη

Φωτογραφία του 10χρονου Μιχάλη δημοσίευσε η μητέρα του και πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Ο γιος της βρίσκεται στην εξοχή, της έλειψε και πολύ και «έτρεξε» να τον αγκαλιάσει.

mpekiari.jpg

«Πόσο να αντέξεις μακριά όταν είναι εξοχή; Μετά τις 3 μέρες, τρέχω να τον βρω», έγραψε στο Insta story που τη δείχνει να τον κρατά στην αγκαλιά της.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη με τον γιο του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες του γιου του. Οι τελευταίες φωτογραφίες του Μιχάλη ήταν αυτές εδώ, που τον έδειχναν στο αεροπλάνο και την παιδική χαρά.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά ακόμη σπάνια στιγμιότυπα έτσι όπως τα έχει δημοσιευμένα ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved