Κατερίνα Καραβάτου: Κρουαζιέρα με τα παιδιά της - Νέες φωτογραφίες με τον Αρίωνα και την Αέλια

Μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου με τα παιδιά της.

Κατερίνα Καραβάτου: Κρουαζιέρα με τα παιδιά της - Νέες φωτογραφίες με τον Αρίωνα και την Αέλια

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για την Κατερίνα Καραβάτου. Λίγο πριν το τέλος του My Style Rocks, η παρουσιάστρια απολαμβάνει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με τα δύο της παιδιά. Οι τρεις τους πήγαν κρουαζιέρα και η παρουσιάστρια δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από το πλοίο αλλά και τις στάσεις που έκαναν.

Στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου έγραψε:

«Μαζί. Δημιουργώντας αναμνήσεις!»

Στην πρώτη φωτογραφία η Κατερίνα Καραβάτου είναι πιασμένη χέρι-χέρι με τον Αρίωνα και την Αέλια και περπατάνε προς το καράβι. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από τη γέφυρα το πλοίο όπου βρέθηκαν με τον Αρίωνα, αλλά και τις στάσεις που έκαναν σε ελληνικά νησικά.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καραβάτου δημοσιεύει ολοένα και συχνότερα στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Στα γενέθλια του Αρίωνα τον περασμένο Μάη είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του και είχε γράψει:

«Αρίωνά μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.Αυτή η αγκαλιά μου δίνει τη δύναμη να κάνω τα πάντα. #7 #birthdayboy».

katerina-karavatou-me-gio.jpg

Για την Αέλια η πιο πρόσφατη ανάρτησή της ήταν αυτή με αφορμή το τελείωμα της σχολικής χρονιάς. Η Κατερίνα Καραβάτου είχε φωτογραφίσει την κόρη της έξω από το σχολικό την τελευταία μέρα του σχολείου. «Τελευταία μέρα στο Δημοτικό. Σοκ» ήταν το σχόλιό της.

katerina-karavatou-kori.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved