Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για baby swimming με τον γιο της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από τον χώρο του κολυμβητηρίου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για baby swimming με τον γιο της

H γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είναι ήδη 7 μηνών.

Η παρουσιάστρια έχει πλέον βρει τον ρυθμό της ως νέα μαμά και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να κάνει περισσότερα πράγματα μαζί με τον μοναχογιό της.

spiropoulou.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γιο της

Ένα από αυτά είναι και το baby swimming. H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γενικά αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τον μικρό και περιορίζεται σε πιο γενικά… πλάνα. Όπως χθες, όπου ανέβασε σε insta story τον χώρο που θα κάνει baby swimming.

spiropoulou-baba-swimming.jpg
spiropoulou-baby-swimming1.jpg

Baby swimming: Τι είναι

Το baby swimming ή αλλιώς η βρεφική κολύμβηση όπως λέγεται στα ελληνικά έχει αποδεδειγμένα αρκετά οφέλη για τα παιδιά, για αυτό και είναι μία δραστηριότητα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν το baby swimming ήδη από την ηλικία των τριών μηνών και μπορούν να συνεχίσουν μέχρι και να φτάσουν τριών ετών. Όσο για το που γίνεται η βρεφική κολύμβηση, τα βρέφη μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια μέσα και κάτω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για βρέφη, παρουσία γονέων και προπονητών που εξειδικεύονται στην κολύμβηση για μωρά.

Τα μαθήματα κολύμβησης για μωρά περιλαμβάνουν επίσης γονείς. Αυτό σημαίνει ότι ένα μωρό μαθαίνει με την υποστήριξη ενός γονέα και λαμβάνει επαίνους τόσο από τον γονέα, όσο και από τον εκπαιδευτή καθώς κατακτά νέες δεξιότητες. Όλη αυτή η υποστήριξη είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή του.

Τέλος, η κολύμβηση ενισχύει την ευλυγισία και την ισορροπία του σώματος.

konstantina-spiropoulou.jpg

«Είμαι ευλογημένη που το ζω»

Η παρουσιάστρια δεν κρύβει πόσο ευτυχισμένη είναι που έγινε μαμά.

Κατά την παρουσία της στα MAD VMA 2023 δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το πώς βιώνει τη μητρότητα: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved