Λάουρα Νάργες: Νέα φωτογραφία του 9 μηνών γιου της

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε τον μικρό Αλέξανδρο να παίζει.

Λάουρα Νάργες: Νέα φωτογραφία του 9 μηνών γιου της

Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Λάουρα Νάργες.

Ο Αλέξανδρος, που θα γίνει ενός έτους τον προσεχή Σεπτέμβρη, είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και δίπλα του είναι το αγαπημένο κατοικίδιο της οικογένειας.

« OMG Best Friends» σχολίασε η παρουσιάστρια.

laoura-narges.jpg

Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι πολύ ευτυχισμένη ως μαμά ενώ όπως έχει αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελένης Μεγεκάκη στο Mega, θα ήθελε να αποκτήσει πέντε παιδιά αλλά τελικά με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι κατέληξαν πως θα ήθελαν τουλάχιστον τρία!

https://www.instagram.com/p/CthGEF7s4mJ/

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Η Λάουρα Νάργες στην ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της καθώς έπασχε από υπερέμεση.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω… Σκεφτόμουν και έλεγα πως πήγαιναν οι γυναίκες στα χωράφια και πως πήγαινε η Ελένη στην εκπομπή;».

Η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε από την πλευρά της πώς το πρώτο τρίμηνο για εκείνη ήταν δύσκολο και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της «φουλ παραξενίδου» εκείνο το διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CsOcDjrso6d/

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε», είπε η Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της και ύστερα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved