Κρατερός Κατσούλης: Σπάνιες φώτο με τα παιδιά του

Μετά από καιρό δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη του, Αέλια και τον γιο του, Αρίωνα.

Κρατερός Κατσούλης: Σπάνιες φώτο με τα παιδιά του

Κρατερός Κατσούλης, Αρίωνας και Αέλια Κατσούλη

Και ενώ μπορεί να βλέπουμε συχνά φωτογραφίες της Αέλιας και του Αρίωνα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας τους, Κατερίνας Καραβάτου δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον μπαμπά τους, Κρατερού Κατσούλη.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατάει χαμηλό προφίλ και έτσι σπάνια κάνει αναρτήσεις που να αφορούν την προσωπική του ζωή και δη τα παιδιά του. Εκεί άλλωστε έχει στρέψει όλη την προσοχή και είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Τελευταία φορά που είχαμε δει ανάρτηση με τα παιδιά του ήταν πριν μερικούς μήνες, με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, Αρίωνα. Ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με τον γιο του, γράφοντας: «Αγόρι μου, αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου …Χρόνια πολλά ❤️ Να’ναι η ζωή σου πάντα γεμάτη φως, αγάπη ,χαρα, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος, τρυφερός, έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος όπως είσαι ήδη🙏 περήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου🙏 πάντα δίπλα σου, πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου💪Σε λατρεύω 🙏❤️❤️❤️❤️».

krateros-paidia-anartisi-arionas.jpg

Κρατερός και Αρίωνας Κατσούλης

Οι νέες φώτο... από τα παλιά

Οι φωτογραφίες που αποφάσισε να δημοσιεύσει σε insta stories πριν μερικές μέρες τις είχε δημοσιεύσει ξανά πριν από ένα χρόνο περίπου. Με αυτές είχε ευχηθεί καλό Πάσχα. Ωστόσο, η μία από τις τρεις, εκείνη που δείχνει πατέρα και παιδιά να είναι ξυπόλητοι, είναι καινούρια.

Τις φωτογραφίες της έβγαλαν στην Επίδαυρο. Στην πρώτη γράφει: «Πριν καιρό σε έναν τόπο ιερό και θεραπευτικό, περπατήσαμε όλοι μαζί ευγνώμονες»...

krateros-katsoylis-me-paidia.jpg

Έπειτα ακολούθησε αυτή η φωτογραφία. Ο ηθοποιός σχολιάζει: «Ασκληπιείον θεραπευτήριο Επιδαύρου».

krateros-katsoulis-paidia.jpg

Στην τρίτη φωτογραφία, οι τρεις τους έχουν βγάλει τα παπούτσια τους και ποζάρουν ξυπόλητοι, με τον ηθοποιό να σχολιάζει: «Ένα με τη φύση, ένα με τη Γη, ένα με το φως».

krateros-katsoulis-anartisi-me-paidia.jpg

Λέγεται ότι όταν περπατάς ξυπόλητος και το σώμα σου αλληλοεπιδρά με τη φύση, απελευθερώνεται η ψυχή σου και αυτή η «γείωση» όπως είναι γνωστή είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η Γη έχει το δικό της φυσικό ηλεκτρικό φορτίο, που φαίνεται να μας κάνει καλό όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτό. Περπατώντας ξυπόλητοι, αγγίζοντας το χώμα, το χορτάρι, την άμμο, επιτρέπουμε στο σώμα μας να γειωθεί και να μεταφερθούν σε αυτό ελεύθερα τα ηλεκτρόνια της Γης.

Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει πολύ καλά ο Κρατερός Κατσούλης, που περπάτησε στο αρχαίο έδαφος της Επιδαύρου, ξυπόλητος μαζί με τα παιδιά του, Αρίωνα και Αέλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved