Καλομοίρα: Με τα παιδιά της στα MAD Video Music Awards 2023 - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Καλομοίρα με τα παιδιά και τον σύζυγό της ντύθηκαν στα λευκά

Καλομοίρα: Με τα παιδιά της στα MAD Video Music Awards 2023 - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Καλομοίρα με την κόρη της, Αναστασία.

Η Καλομοίρα παρευρέθηκε και τραγούδησε στα Mad Video Music Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για 20η φορά.

Λίγες μέρες πριν είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό show, όπου τραγούδησε το νέο της τραγούδι «Στόχος».

«Είμαστε εδώ στα Mad βραβεία, ετοιμαζόμαστε, και κάνουμε πρόβα. Ο στόχος μου για το νέο μου τραγούδι "Στόχος" είναι να διασκεδάσω όλον τον κόσμο όλο το καλοκαίρι και χαίρομαι πολύ που βλέπω που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι. Συγκινήθηκα πολύ, την άλλη βδομάδα βγαίνει και το video clip μου» είχε πει.

Στην εκπομπή τότε, είχε αποκαλύψει ότι το live θα την απολάμβαναν και τα παιδιά με τον σύζυγό της που ήρθαν λίγες μέρες πριν από την Αμερική.

«Προχθές ήρθε ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου, και φέτος στα βραβεία θα είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά μου θα με δουν στη σκηνή live. Θα καταλάβουν ότι είμαι cool. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πολλά πράγματα. Θέλω να δω τα πρόσωπά τους όταν θα τραγουδάω. Η κόρη μου τραγουδάει καλά, αλλά ντρέπεται, μου κάνει εντύπωση αυτό. Δεν τη "σπρώχνω" αν δε θέλει. Ο γιος μου παίζει πιάνο είναι πολύ καλός» πρόσθεσε.

Όπως κι έγινε. Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε την οικογένειά της στο αεροδρόμιο και χθες δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία τους από τον χώρο που έγιναν τα Mad Video Music Awards. Όλοι ήταν ντυμένοι στα λευκά και η τραγουδίστρια έγραψε:

«Η πρώτη μας φορά… ανυπομονώ να με δουν και να με δείτε @madvma»

kalomoira-suzugos-mad.jpg

Η Καλομοίρα δημοσίευσε και ένα βίντεο από την εμφάνισή της που εντυπωσίασε.

https://www.instagram.com/reel/CtrpB_1uhJh/

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και συμμετέχει στο show «Just the 2 of us».

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνεντεύξεις της λέγοντας ότι προσπαθεί να βρει πώς θα συνδυάσει δουλειά και οικογένεια με την παραμονή στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι πάντα ήθελε να επιστρέψει στη χώρα.

https://www.instagram.com/p/CtbWAoPNuyH/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved