Κώστας Σόμμερ: Νέες φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση της κόρης του

Τα στιγμιότυπα δημοσίευσε στο Instagram η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Κώστας Σόμμερ: Νέες φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση της κόρης του

Ο Κώστας Σόμμερ, η Βαλεντίνη Παπαδάκη και η μικρή Σιμόνη.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και συχνά δημοσιεύουν στο Instagram φωτογραφίες με τα δύο τους παιδιά. Σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, ο ηθοποιός είχε πει:

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα» ενώ αργότερα είπε επίσης: «Σαφώς σε τρομάζουν πάρα πολλά πράγματα. Πάντα έχεις τον φόβο να είναι καλά η οικογένειά σου. Από την άλλη, είναι τέτοιο δώρο που τα καλύπτει όλα αυτά».

https://www.instagram.com/p/CophFRUsRu8

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, με τον Κώστα Σόμμερ να λέει στην ίδια συνέντευξη πως η περίοδος της καραντίνας τους έφερε πιο κοντά. «Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», τόνισε.

«Δεν ήταν κάτι που οργανώσαμε τόσο γρήγορα, έτυχε να είναι τόσο κοντά», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη για την εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/CslEGL8sjhb

Η παραμυθένια βάφτιση της κόρης τους

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βάφτισαν πρόσφατα την κόρη τους στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη. Και το όνομα αυτής; Σιμόνη.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη δημοσίευσε πρόσφατα νέα στιγμιότυπα από την ημέρα της βάφτισης και είδαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, τον μπουφέ και τον στολισμό.

Το όλο σκηνικό ήταν παραμυθένιο με τα μωβ χρώματα να κυριαρχούν. Μαμά και κόρη φορούσαν ασορτί φορέματα, ενώ στις ίδιες αποχρώσεις ήταν και τα χρώματα του μπουφέ.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved