Γιάννης Στάνκογλου: Σπάνια φωτογραφία του γιου του με αφορμή τα γενέθλιά του

Ο Φίλιππος έγινε 9 ετών και ο ηθοποιός του ευχήθηκε δημόσια.

Γιάννης Στάνκογλου: Σπάνια φωτογραφία του γιου του με αφορμή τα γενέθλιά του

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποφεύγει τις αναρτήσεις με τα παιδιά του.

Παρότι ενεργός στα social media, οι φωτογραφίες με την οικογένειά του είναι λιγοστές.

Η οικογένειά του

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο.

https://www.instagram.com/p/4J_RlplvQv

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ είχε πει:

«Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά. Εκεί που κρίνω την προσωπικότητα μου είναι στα παιδιά». Πιο πρόσφατα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχε μιλήσει και για το πώς η παρουσία των παιδιών του τον βοηθά να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος:

«Μέσα μου λείανα τις γωνίες μου. Δεν είμαι τόσο ευέξαπτος πια. Με απασχολεί η πορεία των παιδιών μου και δεν λέω εγώ είμαι. Δεν με λες αυστηρό. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία αλλά είναι πολύ ώριμη. Την εμπιστεύομαι και δεν τη φοβάμαι καθόλου. Εννοείται θα είμαι πάντα δίπλα της».

stankoglou-3.jpg

Με τον γιο του, Φίλιππο.

Τα γενέθλια του Φίλιππου

Ο μοναχογιός του γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου. Ημέρα ξεχωριστή για τον ηθοποιό ο οποίος χθες ευχήθηκε στον Φίλιππο αναρτώντας μάλιστα και μια φωτογραφία του.

«Χρόνια πολλά αντράκι μου …πάντα να χαμογελάς και πάντα έτσι καθαρός….εγώ εδώ πάντα μαζί σου!!!.!!!💕🕺❤️💕🕺», ήταν το τρυφερό του μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CtWJxwmtKA7

Η κόρη του Φοίβη

Η κόρη του Γιάννη Στάνκογλου είναι μεγαλύτερη. Ειδικότερα, τον προσεχή Ιούλη θα γίνει 14 ετών. Πέρυσι είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της ( την οποία είχε δημοσιεύσει και στο παρελθόν), μαζί της στην παραλία με το εξής σχόλιο : «Χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου 13 γίνεσαι σήμερα να μεγαλώνεις να ομορφαίνεις #birthday #fatherslove».

https://www.instagram.com/p/Cgbjg4Et-Eo
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved