Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ιδιαίτερη τούρτα γενεθλίων της κόρης της

Η Μαίρη έγινε 9 ετών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ιδιαίτερη τούρτα γενεθλίων της κόρης της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κόρη της Μαίρη.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την οικογένειά της.

Η μικρότερη κόρη της, η Μαίρη είχε γενέθλια. Γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 2014 με καισαρική, ζύγιζε 2.820 γραμμάρια και πήρε το όνομα της μητέρας του συζύγου της, Θέμη Σοφού.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στη Μαιρούλα. Δημοσίευσε λοιπόν στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της, γράφοντας:

«Σήμερα το μικρό μας κοριτσάκι έχει τα γενέθλιά του.
Η Μαιρούλα μας έγινε εννέα ετών. Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια. Γι αυτό ας τα περνάμε με αγάπη δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις! ❤️».

Η τούρτα γενεθλίων της Μαίρης

Η τούρτα που έσβησε η Μαίρη στο σπίτι ήταν εντυπωσιακή και πρωτότυπη. Δεν είχε ως θέμα κάποια αγαπημένη ηρωίδα ή κάτι αντiστοιχο, ήταν όμως πολύχρωμη, φρουτένια και λουλουδένια.

Μια τούρτα άκρως καλοκαιρινή με...καρπούζι, φράουλες, ομπρελίτσες.

stam_tsimtsili-genethlia-mairis-(3).jpg

Η πρωτότοκη κόρη

Η μεγαλύτερη κόρη της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού γεννήθηκε τον Μάιο του 2013 και τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 10! Η διαφορά μόλις ενός έτους με την αδελφή της συχνά γίνεται αφορμή να τις περνάνε ακόμα και για δίδυμες ( ειδικά όταν ήταν μικρότερες) καθώς έχουν παρόμοιο στιλ.

https://www.instagram.com/p/CtLq7-LsF4h

Η Μαίρη και η Νάγια είναι πολύ δεμένες και κάνουν πολλά πράγματα μαζί ενώ έχουν αδυναμία στον μικρό τους αδελφό, Γιάννη.

stamatina.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved