Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την επισκέφθηκε η μαμά της - Η μαμαδίστικη ανάρτηση

Η μαμά ήρθε από τη Ρόδο και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την επισκέφθηκε η μαμά της - Η μαμαδίστικη ανάρτηση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια νέα μαμά, που όμως δεν έχει τη δική της μαμά συνέχεια κοντά της, ούτε απολαμβάνει τη φροντίδα της όσο θα ήθελε και όσο όταν ήταν πιο μικρή.

Ωστόσο, η μαμά της κάθε φορά που την επισκέπτεται φροντίζει να γεμίσει το κενό και τον χαμένο χρόνο, κάνοντας πολλά πράγματα που λείπουν στην κόρη της. Ένα από αυτά τα «πολλά πράγματα» έδειξε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κυρία Πόπη ήρθε και έφτιαξε, τι άλλο, μαμαδίστικο σπιτικό κέικ. Μάλιστα έφτιαξε δυο φόρμες, δείχνοντάς μας ότι ένα κέικ δεν είναι αρκετό.

spiropoulou-keik.jpg

«Όταν η μαμά είναι εδώ!», σχολίασε δείχνοντάς μας τα δίχρωμα κέικ της μέσα στις φόρμες να ψήνονται.

Η μαμά της, όπως και η ίδια είπε, ήρθε για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της

Τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφία με τη μητέρα της, ήταν πριν λίγες μέρες που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία, από το καλοκαίρι του 2022 που ήταν έγκυος. Στη φωτογραφία η μητέρα της την κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της.

konstantinaspyropoulou_mama.jpg

Ακόμη μια φωτογραφία με τη μαμά της που μας αρέσει πολύ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τη μητέρα της, γι' αυτό και κάθε φορά που κάνει μια εξαίρεση εμείς δεν γίνεται να μην σας τη δείξουμε. Εκτός από αυτή τη φωτογραφία που είναι στην αγκαλιά της, ξεχωρίζουμε ακόμη μία μέσα από το προφίλ της: τούτη εδώ που τη δείχνει μωρό στην αγκαλιά της.

spiropoulou-moro.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της.

Σπάνιες αναρτήσεις με τη μαμά και τον μπαμπά της

Τα τελευταία χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις με τους γονείς της. Στο παρελθόν οι αναρτήσεις ήταν πιο συχνές και όλες έδειχναν πόσο δεμένη οικογένεια έχουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved