Νίκη Κάρτσωνα: Με τον σύζυγό της και τον γιο τους σε μια φωτογραφία

Η οικογενειακή φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της.

Νίκη Κάρτσωνα: Με τον σύζυγό της και τον γιο τους σε μια φωτογραφία

Η Νίκη Κάρτσωνα ποζάρει χαμογελαστή.

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον Νίκο Χατζή είναι πολλά χρόνια μαζί. Παντρεύτηκαν το 2007 και απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο.

«Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος της ζωής μου. Είναι αυτός που με κάνει να θέλω να γινώ καλύτερος άνθρωπος», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

1657889761879-552550154-niki-kartsona-6.jpg

Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες με την οικογένειά της, ωστόσο, ανά διαστήματα κάνει κάποιες εξαιρέσεις ειδικά αν πρόκειται για τα γενέθλια των αγαπημένων της προσώπων.

niki-kartsona-8.jpg

Η νέα οικογενειακή φωτογραφία

Στις 3 Ιουνίου είχε γενέθλια ο σύζυγός της. Του ευχήθηκε λοιπόν δημόσια δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γιου της και το εξής τρυφερό μήνυμα:

nikikartsona-oikoigeneia.jpg

«Happy happy birthday to you! To my man, my love, my power!
Χρόνια πολλά στον καλύτερο σύντροφο για εμένα και στον καλύτερο μπαμπά για τον Φίλιππο! Σ' αγαπάμε γιατί απλά δεν γίνεται αλλιώς! Αγαπάς τόσο δυνατά, είσαι τόσο δοτικός και γενναιόδωρος που εμείς απλά ακολουθούμε στα γενναία αυτά και πληθωρικά συναισθήματα σου!
Να συνεχίσεις να αγαπάς, να αγκαλιάζεις, να γελάς και να προσφέρεις! Να συνεχίσεις να νιώθεις πλήρης, γεμάτος και ευγνώμων για όλα τα δωρα, γιατί μας εμπνέεις, μας βοηθάς και μας κάνεις να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι!
Σε αγαπάμε! To the moon and back and again and again❤️✨
-Νίκη & Φίλιππος-».

niki-kartsona-7.jpg

Η οικογένεια είναι ευλογία

Σε ένα από τα ποστ της είχε αναφερθεί στο πόσο σημαντική είναι η οικογένεια.

«Οικογενειακές αγκαλιές! Γιατί όσο δυναμική και αν είσαι σαν παρουσία έχεις ανάγκη να αγκαλιάζεις και να σε αγκαλιάζουν... Η οικογένεια έτσι και αλλιώς είναι μια ευλογία και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν τους αγαπάς και τους αγκαλιάζεις… Τους δείχνεις τις αδυναμίες σου, τις ευαισθησίες σου και κυρίως θέλεις να είναι καλά και χαρούμενοι, γιατί το ίδιο θέλουν και εκείνοι για εσένα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved