Κωνσταντίνος Καζάκος: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη και τον γιο του μαζί

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Τζένη και ο Ιάσονας βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και φωτογραφήθηκαν με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη και τον γιο του μαζί

Ο Κωνσαντίνος Καζάκος με τον γιο του.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media και ακόμα πιο σπάνιες είναι οι φωτογραφίες με τα παιδιά του. Μία εξαίρεση έκανε ο γνωστός ηθοποιός χθες.

Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον γιο και την κόρη του και δημοσίευσε μία selfie τους από την παραλία με φόντο τον Λευκό Πύργο. «Οικογένεια!» αρκέστηκε να γράψει απλά στο σχόλιό του.

konstantinos-kazakos-kori-kai-gios.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι για χρόνια ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Τάνια Τρύπη. Μαζί απέκτησαν την 23χρονη σήμερα Τζένη η οποία πήρε το όνομα της γιαγιάς της και έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει ακόμα έναν γιο από το δεύτερο γάμο του με την Ιωάννα Μουρτζούκου, τον Ιάσονα, που έγινε 11 ετών τον περασμένο Φλεβάρη.

Τζένη Καζάκου: «Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτήν την οικογένεια γιατί μου έμαθαν αυτόν τον μαγικό κόσμο»

Η Τζένη Καζάκου είναι μόλις 23 ετών, στο βιογραφικό της, όμως, συγκαταλέγονται ήδη αξιέπαινες συνεργασίες όπως αυτή με τους Ρέππα – Παπαθανασίου στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Πιο πριν είχε συμμετάσχει στην παραγωγή της ΕΡΤ «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», ενώ φέτος την βλέπουμε στη καθημερινή σειρά του Alpha «Παράδεισος Κυριών».

https://www.instagram.com/p/CicXG_6LZBy

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε μερικές μέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μίλησε για την υποκριτική, το όνομά της και την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

https://www.instagram.com/p/CXao9FIIW57

Για την οικογένειά της νιώθει ευγνωμοσύνη. «Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια γιατί μου έμαθαν αυτόν τον μαγικό κόσμο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το αν θεωρεί ότι το όνομά της είναι αυτό που της έχει ανοίξει αρκετές πόρτες μέχρι τώρα λέει:

«Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου».

https://www.instagram.com/p/CdDqDlCIL5b

Η Τζένη Καζάκου είναι πολύ δεμένη με η μαμά της, με την οποία μοιάζουν και αρκετά. Για εκείνη είπε:

«Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα. Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

https://www.instagram.com/p/B1-626zIOTY
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved