Γιώργος Λύρας: Η Ηλέκτρα δεν χωρά πια στην αγκαλιά του - Η απίθανη φώτο

Με μια φωτογραφία από το 2016 και μία του σήμερα, ο Γιώργος Λύρας μας έδειξε πόσο μεγάλωσε μέσα σε αυτό το διάστημα η κόρη του.

Γιώργος Λύρας: Η Ηλέκτρα δεν χωρά πια στην αγκαλιά του - Η απίθανη φώτο

Γιώργος Λύρας και Ηλέκτρα Λύρα

Δεν χωράει πια στην αγκαλιά του μπαμπά της η Ηλέκτρα Λύρα. Αυτό δείχνουν οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πόσο μεγάλωσε, πόσο ψήλωσε και πόσο αναπτύχθηκε η κόρη του.

Με μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του πριν 6 χρόνια την Ηλέκτρα, την πρώτη μέρα στην Α' δημοτικού και μία άλλη που τον δείχνει με νύχια και με δόντια να προσπαθεί να τη χωρέσει στην αγκαλιά του στο τέλος της Στ' δημοτικού, ο περήφανος μπαμπάς επιβεβαίωσε ότι τα χρόνια με τα παιδιά γρήγορα περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

«Μεγάλωσε η αγαπούλα μου. Την μια στιγμή άρχισε το δημοτικό και την …επόμενη τελείωσε❤️❤️ Θα σ αγαπάω σε όλη μου την ζωή κοριτσάκι μου❤️❤️ Σε 6 χρόνια να δούμε πώς θα σε σηκώσω 😂😂😂», σχολίασε.

Τη φωτογραφία σχολίασε και η Πέγκυ Ζήνα, σύζυγος του Γιώργου Λύρα και μητέρα της Ηλέκτρας.

«Ζωή μου😍😍😍❤️»

Από τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ηλέκτρας Λύρα. Εκείνο του Γυμνασίου και είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη και τότε, την πρώτη μέρα του Γυμνασίου, ο μπαμπάς, Γιώργος Λύρας, θα βρίσκεται εκεί για να την αποχαιρετήσει και για να βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία. Τι εννοούμε καθιερωμένη; Ο Γιώργος Λύρας, κάθε χρόνο, από το 2006 μέχρι και σήμερα, φωτογραφιζόταν με την κόρη του την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Δείτε τις όλες μαζί παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved