Δούκισσα Νομικού στο Mothersblog.gr: «Πατέρας είναι η πιο δυνατή αγκαλιά από όλες»

Η Δούκισσα Νομικού μιλά στο Mothersblog.gr με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα και στέλνει ένα μήνυμα στον σύζυγό της και τον μπαμπά της.

Μαργαρίτα Νικολάου
Δούκισσα Νομικού στο Mothersblog.gr: «Πατέρας είναι η πιο δυνατή αγκαλιά από όλες»

Για τη Δούκισσα Νομικού η οικογένεια είναι σημαντική. Σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Η ίδια μεγάλωσε μέσα σε μια δεμένη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της και τον αδερφό της. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που της έμαθαν τις βασικές αξίες της ζωής, που την καθοδήγησαν και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα της. Ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της, αργότερα δημιούργησε τη δική της οικογένεια.

doykissa-oikogeneia.jpg

Ο έρωτας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ήρθε αναπάντεχα, ένα καλοκαίρι στη Μύκονο, νησί που διάλεξαν και αργότερα να επισφραγίσουν τον έρωτά τους. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

doukissa-nomikou-oikogeneia-diki-tis.jpg

Τόσο μέσα από την παρουσία της στα social media όσο και μέσα από τις συνεντεύξεις της δεν σταματά να εκφράζει την αδυναμία και την αγάπη που έχει στην οικογένειά της. Απαραίτητο συστατικό αυτής; Ο μπαμπάς!

Με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα, ζητήσαμε από τη Δούκισσα Νομικού να μας μιλήσει για τους μπαμπάδες που υπάρχουν στη ζωή της. Τον πατέρα της, Νίκο Νομικό και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του συζύγου σου, Δημήτρη, θα ήθελες να πάρουν τα παιδιά σου μεγαλώνοντας;

Την αισιοδοξία του, το χιούμορ του, την οξυδέρκειά του, την αυτοπεποίθησή του.

doykissa-nomikou-theodoridis.jpg

Η αδυναμία που έχει η Δούκισσα Νομικού στον πατέρα της είναι γνωστή. Και το δείχνει κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τον μπαμπά της και τα δυο της παιδιά, δείχνοντας σε όλους εμάς πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι ο Νίκος Νομικός.

Εσύ πιστεύεις ότι έχεις κληρονομήσει στοιχεία από τον χαρακτήρα του μπαμπά σου;

Την ευαισθησία του.

doykissa-nikos-nomikos.jpg

Οι γυναίκες θεωρείς ότι επιλέγουν σύντροφο έχοντας ως πρότυπο τον μπαμπά τους;

Δεν το πιστεύω. Σίγουρα μεγαλώνοντας με τον πατέρα μας ως αντρικό πρότυπο μας επηρεάζει ως ένα βαθμό, όμως δεν είναι απαραίτητο να επιλέξουμε έναν σύντροφο ίδιο με εκείνον. Ο Δημήτρης έχει κοινά στοιχεία με τον πατέρα μου αλλά είναι και εντελώς διαφορετικοί σε άλλα κομμάτια.

Τι σημαίνει για εσένα η λέξη "πατέρας" και τι θες να πεις στους μπαμπάδες της ζωής σου (σύζυγο & πατέρα) με αφορμή την σημερινή ημέρα;

Πατέρας είναι η πιο δυνατή αγκαλιά από όλες. Είναι ο βράχος και το λιμάνι μας. Στους μπαμπάδες της ζωής μου θέλω να πω ένα τεράστιο ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

Δείτε το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για την Γιορτή του Πατέρα, εδώ

giorti-tou-patera.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved