Αντώνης Ρέμος: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης του μαζί με την Υβόννη

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε γενέθλια και ανάρπαστη έγινε η φωτογραφία με την μικρή Ελένη.

Αντώνης Ρέμος: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης του μαζί με την Υβόννη
Αντώνης Ρέμος, Ελένη Πασχαλίδη

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε τα γενέθλιά της και ανάμεσα στις ευχές γνωστών και αγνώστων υπήρξε και εκείνη του δικού της Αντώνη Ρέμου.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία της Υβόννης και της κόρης του, Ελένης. Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά και η μία ακουμπά τρυφερά το μάγουλο της άλλης.

iboni-bosniak-kori.jpg

Υβόννη Μπόσνιακ, Ελένη Πασχαλίδη

«Χρόνια πολλά, ζωή μου, Υβόννη», σχολίασε επάνω στο Insta story που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε το ζευγάρι για τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου γιόρτασε τα γενέθλια της Υβόννης Μπόσνιακ. Μία υπέροχη έκπληξη της ετοίμασαν οι φίλοι της και βίντεο από την όμορφη βραδιά δημοσίευσε ο Χάρης Σιανίδης. Όπως θα δείε και εσείς η Μαρία Μπεκατώρου κρατά μια τούρτα και τραγουδούν όλοι μαζί το γενέθλιο τραγούδι στην εορτάζουσα.

Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Υβόννη Μπόσνιακ κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και σπάνια βλέπουμε αναρτήσεις στα social media με την κόρη τους, Ελένη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όταν αναρτούν έστω και μια φωτογραφία της γίνεται αμέσως viral.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved