Νίνα Λοτσάρη: Η κόρη της δίνει Πανελλήνιες - Το συγκινητικό μήνυμά της

Η δε ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

Νίνα Λοτσάρη: Η κόρη της δίνει Πανελλήνιες - Το συγκινητικό μήνυμά της

H Νίνα Λοτσάρη με τη Νεφέλη.

H μεγάλη κόρη της Νίνας Λοτσάρη θα γίνει τον άλλο μήνα 18 ετών. Η Νεφέλη πηγαίνει Γ ‘Λυκείου και όπως όλοι οι συνομήλικοί της δίνει Πανελλήνιες.

Σήμερα, λοιπόν, πρώτη ημέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, η μητέρα της έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, θέλοντας να της ευχηθεί κάθε επιτυχία.

Επέλεξε μάλιστα μια φωτογραφία που της είχε στείλει η Νεφέλη και στην οποία μοιάζουν εκπληκτικά:

ninalotsari-me-kori.jpg

«Νεφέλη μου…μου έστειλες αυτή τη Φωτο που συνδύασες τα πρόσωπά μας και μου είπες.. «Μαμά, σου θυμίζω κάποια»…?και ήμασταν τόσο χαρούμενες που βλέπαμε πόσο πολύ μοιάζουμε…και οπου να ναι κλείνεις τα 18 παρά 1 μήνα…και δίνεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ…και είμαι τόσο συγκινημένη…τόσο ευάλωτη συναισθηματικά που θέλω να κλαίω όλη μέρα απο χαρά και αγωνία να πετύχεις αυτό που πάντα ήθελες από 5 χρόνων…Είσαι άξια…είσαι αξιοθαύμαστη…είσαι όλα αυτά που ονειρευόμουνα να είναι το παιδί μου πριν ακόμα γεννηθείς…είσαι ένας ανεκτίμητος θησαυρός, ένας υπέροχος Άνθρωπος…τι άλλο να θέλω από σένα….

Πόσο ωραίο συναίσθημα ο γονιός να έχει παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπό του το ίδιο του το παιδί…

Και σου αξίζει αγάπη μου να πετύχεις ακόμα και αυτά που δεν έχεις τολμήσει να ονειρευτείς, παιδί μου αγαπημένο μου…Φωτισμένες να είναι οι μέρες που θα δώσεις τον δικό σου προσωπικό αγώνα…σ’αγαπώ…δίπλα σου πάντα…Η μαμά σου».

https://www.instagram.com/p/CfthYTuM-py

Μια δοτική μαμά

Η Νίνα Λοτσάρη είναι μια δοτική μαμά. Παρότι δεν αποφεύγει τις αναρτήσεις με τις δύο κόρες της (εκτός από τη Νεφέλη έχει την 11 χρονη Ερωφίλη) προσπαθεί να μην τις υπερεκθέτει.

ninalotsari-kores.jpg

H Νίνα Λοτσάρη με τις δύο κόρες της.

Όπως έχει πει στο παρελθόν, το μεγαλύτερο άγχος της είναι να καταφέρει να γαλουχήσει τα παιδιά της με την υπέρτατη αξία της ευγνωμοσύνης, του αλληλοσεβασμού και της ευθυκρισίας.

ninalotsari-kori1.jpg

Η μικρή κόρη της Νίνας Λοτσάρη, Ερωφίλη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved