Beyonce: Περήφανη για την κόρη της - «Μάγεψε» στη σκηνή

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει ο λαός και στην περίπτωση της Beyonce ισχύει και με το παραπάνω.

Beyonce: Περήφανη για την κόρη της - «Μάγεψε» στη σκηνή

Beyonce

Η Beyonce και ο Jay-Z γνωρίστηκαν το 2000. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα και το 2008 παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα.

https://www.instagram.com/p/CscgpBGRVXP

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Blue Ivy και τα δίδυμα Sir και Rumi.

https://www.instagram.com/p/CkhUy2bL0_9

H Blue Ivy γεννήθηκε το 2012 και τον περασμένο Γενάρη γιόρτασε τα 11α γενέθλιά της. Εξωτερικά μοιάζει πολύ στον μπαμπά της, αν και όσο μεγαλώνει το βλέμμα και μερικά χαρακτηριστικά του προσώπου της θυμίζουν και τον Beyonce. Κάτι ακόμα που έχει κληρονομήσει από τη μαμά της είναι το ταλέντο και την αγάπη της για τη μουσική. Πριν ακόμα φτάσει στην εφηβεία, έχει κερδίσει διακρίσεις και βραβεία, ενώ οι εμφανίσεις της επί σκηνής είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη.

Έξι πράγματα που μάθαμε για τη μητρότητα από την Beyoncé

beyonce-kores.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / beyonce

Το τραγούδι «Brown Skin Girl» στον δίσκο της μαμάς της το οποίο ερμηνεύει η ίδια έφτασε την 76η θέση στο Billboard Hot 100, ενώ σε ηλικία 9 ετών κέρδισε το πρώτο της Grammy μαζί με τη μαμά της.

Για την Beyonce η οικογένειά της είναι προτεραιότητα και με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αδυναμία που έχει στα τρία της παιδιά. Στο Instagram σπάνια αναρτά φωτογραφίες τους. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και μία ακόμα έκανε μερικές μέρες πριν. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της επί σκηνής και έγραψε πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

Η Blue Ivy τραγουδά και χορεύει πάνω στη σκηνή και η Beyonce απαθανατίζει τα στιγμιότυπα. Στο Instagram της έγραψε για την 11χρονη κόρη της:

«Πανέμορφη πρωτότοκή μου! Είμαι τόσο περήφανη και τόσο ευγνώμων που είμαι η μαμά σου. Μας φέρνεις τόση πολλή χαρά, γλυκέ μου άγγελε».

Τα στιγμιότυπα όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, είναι εντυπωσιακά.

https://www.instagram.com/p/Cs1L4pjxubO
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved