Ιωάννα Μαλέσκου: Καροτσάδα με την κόρη της - Οι φωτογραφίες στο Instagram

Στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ιωάννα Μαλέσκου: Καροτσάδα με την κόρη της - Οι φωτογραφίες στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου

H Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε στις 5 Μαΐου. Τρεις μέρες μετά τον τοκετό δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της γράφοντας στο Instagram:

«Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας 🌹 05/05/23

Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας»

maleskou-ioannamaieutirio.jpg

Έκτοτε η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις πρώτες μέρες με το μωρό της και οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι λιγοστές. Μία από αυτές ήταν και αυτή με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας. Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της κόρης της γράφοντας ακριβώς από κάτω:

«Πατουσάκια… δια χειρός» 👼👣 🤍 🙏 🧿 Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου.

Με αγάπη, η μαμά σου.

Χρόνια μας πολλά μανούλες»

maleksou-ioanna-patousakia.jpg

Η παρουσιάστρια περίμενε με ανυπομονησία τη γέννηση της κόρης της και όπως είπε σε συνέντευξή της στο gossip είχε πει:

«Λίγες μόνο ημέρες έχουν κυλήσει, από τη στιγμή που ήρθε το αγγελούδι μας στον κόσμο, κι εγώ νιώθω σαν να υπήρχε πάντα στη ζωή μου.»

Καροτσάδα με την κόρη της

Τον τελευταίο μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύει πιο συχνά Instagram Stories. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα ανήρτησε στιγμιότυπα από την βόλτα με το μωρό. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα άνετο ντύσιμο με κολάν, φούτερ και αθλητικά και φυσικά στην καροτσάδα του απαθανάτισε και τα αγαπημένα της λουλούδια.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στις αρχές του Ιανουαρίου. Μέχρι και τον τοκετό μοιραζόταν στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της όπως τη γυμναστική που έκανε και τις λιγούρες που είχε.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της παντρεύτηκε με πολιτικο γάμο με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά. Παρακάτω η φωτογραφία του Βάιου Χριστοδούλου που δημοσίευσε στο προφίλ της.

ioanna-maleskou-gamos.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved