Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βόλτα με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη μικρή Ολίβια

Η ηθοποιός θα βαφτίσει την κόρη της φίλης της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βόλτα με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη μικρή Ολίβια

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι στενή φίλη με τη Μαίρη Συνατσάκη και όπως έχει γίνει γνωστό, θα βαφτίσει την κόρη της, τη μικρή Κυβέλη.

Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με την βαφτιστήρα τον Απρίλιο. Την είχε στην αγκαλιά της καθώς κοιμόταν στον καναπέ.

ntoretta-me-kori-sinatsakis.jpg

Η βόλτα με τη μικρή Ολίβια

Χθες, η ηθοποιός πήγε βόλτα με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη μικρή Ολίβια. Ανέβασε μάλιστα insta stories με τη φίλη της και το μωρό.

Η μικρούλα είναι στο καρότσι και η νονά της την προσέχει.

Η επιλογή του ονόματος «Ολίβια»

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε αποκαλύψει για το όνομα της μικρής: «Θα την πούμε Ολίβια. Είχαμε κάνει ένα ψευτο-baby shower 7 άνθρωποι που ξέρανε από πριν τι ήταν για εμάς το μπεμπέ. Και αυτοί οι 7 που ήμασταν εκεί μαζεμένοι πρέπει να είδαμε γύρω στα 400 ονόματα εκείνη την ημέρα στο Google.Και η φίλη Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια. Και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε πολύ το Λιβ Τάιλερ. Και λέει το Ολίβια και λέω αυτό είναι καταπληκτικό, Ολίβια, Λίβι, Λιβ… Ελίτσα. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι γλυκό», ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram έγραψε:

https://www.instagram.com/p/CoSQhhZLQPz

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved