Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε φώτο από τη διακόσμηση της βάφτισης της Κατερίνας της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους - Οι πρώτες εικόνες που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της.

Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε φώτο από τη διακόσμηση της βάφτισης της Κατερίνας της

Στέλιος Μανουσάκης, Μαρία Ηλιάκη

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Μαρία Ηλιάκη και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Οι δυο τους βάφτισαν την κόρη τους και το πάρτι ήταν φαντασμαγορικό.

Μπορεί η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος να ανάρτησαν στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της δύο ετών Κατερίνας, χθες, Τετάρτη, όμως σήμερα, Πέμπτη, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευε στιγμιότυπα από τη διακόσμηση και τον υπέροχο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει για όλους τους φίλους και τους συγγενείς που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

«Γερό και τυχερό να είναι το θαυματάκι μας» σχολίασαν οι ευτυχισμένοι γονείς, που χθες γιόρτασαν τη βάφτιση της κόρης τους.

Στιγμιότυπα από τη βάφτιση

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη έγινε στο Χαλάνδρι και οι αναρτήσεις από τους καλεσμένους άρχισαν να δημοσιεύονται στα social media.

Ανάμεσα σε αυτές τις αναρτήσεις ήταν και της Φαίης Σκορδά, που δημοσίευσε όχι μόνο φώτο από τον συνοδό της, που δεν ήταν άλλος από τον γιο της, Γιάννη, αλλά και από το δώρο - μπομπονιέρα που τους έκανε το ζευγάρι ως αναμνηστικό.

Η διακόσμηση της βάφτισης και η τούρτα της νεοφώτιστης που είχε και τα γενέθλιά της

Όλα ήταν υπέροχα! Από τη διακόσμηση μέχρι τα γλυκά και τα λουλούδια. Φωτογραφίες και στιγμιότυπα μοιράστηκε όχι μόνο η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και η εταιρεία που ανέλαβε όλη τη διακόσμηση.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved