Στέλιος Χανταμπάκης: Η πιο τρυφερή φώτο με τον γιο του είναι αυτή

Μια αυθόρμητη φωτογραφία δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης και μας έδειξε για ακόμη μια φορά ότι στα εύκολα και στα δύσκολα στη ζωή των παιδιών του, είναι και θα είναι πάντα εκεί.

Στέλιος Χανταμπάκης: Η πιο τρυφερή φώτο με τον γιο του είναι αυτή

Στέλιος και Μανώλης Χανταμπάκης

Η αγάπη του Μανώλη Χανταμπάκη για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί σε αυτό, προπονείται σκληρά και προσπαθεί να φτάσει στον στόχο του: την κορυφή.

stelioshantampakis_anartiseis-me-manoli-kai-malena-(5).jpg

Μανώλης Χανταμπάκης

Αθλητής του Παναθηναϊκού, ο Μανώλης, βρέθηκε στο τουρνουά ποδοσφαίρου Elite Neon Cup και «πάλεψε» για την πρόκριση. Ωστόσο, αν και η ομάδα του ήταν πρώτη στον όμιλο D δεν τα κατάφερε να φτάσει στον τελικό καθώς αποκλείστηκε στους προημιτελικούς.

Οι καλύτερες στιγμές του Μανώλη στον αγώνα

Ο περήφανος μπαμπάς, Στέλιος, απαθανάτιζε με το κινητό του τηλέφωνο την προσπάθεια του γιου του. Μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα θα σας δείξουμε και εμείς παρακάτω.

Το ταλέντο του και οι τεχνικές του δεν θυμίζουν σε τίποτε ένα 10χρονο αγόρι.

Η αγκαλιά του μπαμπά η καλύτερη παρηγοριά

Ο Μανώλης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη στενοχώρια του και η παρηγοριά στην αγκαλιά του μπαμπά ήταν αυτό που αναζήτησε μετά το τέλος των αγώνων. Αυτή την αγκαλιά απαθανάτισε και ο Στέλιος Χανταμπάκης και μας την έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Συνέχισε να προσπαθείς γιε μου.. Κανείς δεν τα κατάφερε με τη πρώτη! Είμαι δίπλα σου, σε θαυμάζω και είμαι περήφανος για εσένα! @hantampakismanolis #manolishantampakis #hantampakis #manolis #k10 #panathinaikos #football».

stelioshantampakis_anartiseis-me-manoli-kai-malena-(3).jpg

Στέλιος και Μανώλης Χανταμπάκης

Η αγκαλιά είναι ένας τρόπος που οι μπαμπάδες μπορούν να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση των παιδιών τους και είναι σημαντικό οι πατεράδες να αγκαλιάζουν τους γιους τους και να εκφράζουν στοργή, όπως έκανε και ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον μικρό Μανώλη.

Στέλιος Χανταμπάκης - Ένας ενεργός μπαμπάς

Τα παιδιά χρειάζονται έναν εμπλεκόμενο, αφοσιωμένο και υπεύθυνο πατέρα. Κάποιον που θα είναι μέντορας και καλός κηδεμόνας. Ο πατέρας πρέπει να είναι μια φιγούρα προστατευτική, καθοδηγητική και υποστηρικτική. Αυτό δείχνει κάθε φορά μέσα από τις αναρτήσεις του και ο Στέλιος Χανταμπάκης και αυτό έδειχναν και οι αναρτήσεις του, από το ταξίδι μέχρι την Κόρινθο για το τουρνουά ποδοσφαίρου. Ήταν παρόν όχι μόνο στους αγώνες του Μανώλη, αλλά και στο πλευρό της Μαλένας.

Δείτε μερικά ακόμη στιγμιότυπα παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved