Στέλιος Κρητικός: Η μικρή του κόρη μεγάλωσε πολύ και ποζάρει με νάζι στον φακό

Νέες φωτογραφίες με τις δύο κόρες του δημοσίευσε ο Στέλιος Κρητικός

Στέλιος Κρητικός: Η μικρή του κόρη μεγάλωσε πολύ και ποζάρει με νάζι στον φακό

O Στέλιος Κρητικός με τις κόρες του σε παλιότερο στιγμιότυπο.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και ένας μπαμπάς που λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά του. Στο Instagram πολύ δημοφιλή είναι τα αστεία βίντεο με τον Μιχαήλ, τον Άρη και την Κόμησσα, ενώ λιγότερα αλλά εξίσου απολαυστικά είναι και τα στιγμιότυπα με τη μικρή Χριστίνα.

https://www.instagram.com/p/CpztbjLo6lR

Η Χριστίνα είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας. Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2021 και από τις πρώτες φωτογραφίες της που δημοσίευσε ο ηθοποιός ενώ ακόμα βρίσκονταν στο μαιευτήριο ήταν η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CUfiBU6tvZA

Όσο η μικρούλα μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει στην μεγάλη της αδερφή. Έχουν τα ίδια μάτια και τα ίδια σγουρά καστανά μαλλιά.

Αυτό αποδεικνύουν και οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Στέλιος Κρητικός με τα δύο κορίτσια.

«Οι Δευτέρες μου» έγραψε χθες σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες με την Κόμησσα και την Χριστίνα. Τα μαλλιά της μικρούλας έχουν μακρύνει και πλέον ποζάρει στον φακό με ακόμα περισσότερο νάζι.

Οι ακόλουθοι του Στέλιου Κρητικού φυσικά εκθείασαν τα στιγμιότυπα και έστειλαν τις ευχές τους στην οικογένεια.

Για την απόφασή τους με την Κάτια Παπαδοπούλου να κάνουν ένα δεύτερο παιδί είχε μιλήσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ:

«Δεν το αφήσαμε στην τύχη, το είχαμε αποφασίσει από κοινού. Εγώ το επιθυμούσα περισσότερο, της το ζητούσα αρκετό καιρό. Το είχα ανακοινώσει και στο Survivor 2, πως με την επιστροφή μου θα ήθελα να βάζαμε μπρος για ένα ακόμη παιδί. Η Κάτια μού ζήτησε χρόνο ώστε να μεγαλώσει λίγο η Κόμησσα και να είναι σε θέση να δώσει όλη της την ενέργεια στο επόμενο παιδί... Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εκτός από τον Στέλιο, το ζητούσε και η μικρή πολύ έντονα από πέρσι. Σε αυτό συνέβαλε και η περίοδος της καραντίνας που έβαλε σε αναστολή τη δουλειά μας, οπότε δεν είχαμε αυτό το κομμάτι που θα με δυσκόλευε υπό κανονικές συνθήκες».

Ο ηθοποιός συχνά μοιράζεται τις εμπειρίες και τα συναισθήματά του και μέσω Instagram όπως τότε που η Χριστίνα έκανε τα πρώτα της βήματα.

https://www.instagram.com/p/CkNykUkPAbp
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved