Φαίη Σκορδά: Φώτο από τα 12α γενέθλια του γιου της, Γιάννη

Εντυπωσιακή η τούρτα του Γιάννη που έκλεισε τα 12!

Φαίη Σκορδά: Φώτο από τα 12α γενέθλια του γιου της, Γιάννη

Φαίη Σκορδά

Τον Απρίλιο ο Γιάννης Λιάγκας είχε τα γενέθλιά του. Τότε αν θυμάστε ο μπαμπάς, Γιώργος Λιάγκας ήταν ο μόνος που είχε κάνει ανάρτηση, δείχνοντάς μας την τούρτα που το γιόρτασαν.

giannis-liagas-genethlia.JPG

« Χρόνια μας πολλά!!!!!Γίναμε 12….» είχε σχολιάσει ο γνωστός παρουσιαστής όλο καμάρι για τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου του.

Η τούρτα είχε θέμα την κολύμβηση. Αγαπημένο σπορ του γιου του. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Γιάννης όχι μόνο για τη θάλασσα και το νερό γενικότερα αλλά και το water polo. Μάλιστα, ο ίδιος είναι αθλητής και ανήκει στην ομάδα της Βουλιαγμένης.

Με θέμα το Water polo και η τούρτα που είχε στο πάρτι του

Μπορεί η Φαίη Σκορδά, τότε να μην είχε κάνει κάποια ανάρτηση, χθες, Κυριακή όμως δημοσίευσε φωτογραφία από την τούρτα που είχε στο πάρτι του ο Γιάννης Λιάγκας, με θέμα, τι άλλο; Το Water polo. Το πάρτι διοργανώθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστείων και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ταινία στο σινεμά.

liagkas.jpg

Αυτή δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά. Ακολούθησε ανάρτηση με αρκετές φωτογραφίες, δείχνοντάς μας όλα όσα διοργάνωσε για χάρη του γιου της.

Μέσα από το σχόλιό της, ευχαρίστησε όλους όσους τη βοήθησαν να διοργανώσει το πάρτι του γιου της, συνοδεύοντάς με το «12» και μια μπλε 💙 καρδιά.

Με ίδιο θέμα και στα 11α γενέθλιά του

Αν η τούρτα σας θυμίζει κάτι τότε, σίγουρα θυμάστε το περσινό πάρτι του Γιάννη. Και τότε βλέπετε το θέμα ήταν το Water polo.

https://www.instagram.com/p/CdTTwjGA8hJ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved