Σίσσυ Φειδά: «Κυριευμένη από αγάπη» - Η φωτογραφία με τη Διώνη

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στη μοναχοκόρη της και δεν το κρύβει.

Σίσσυ Φειδά: «Κυριευμένη από αγάπη» - Η φωτογραφία με τη Διώνη

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στη Διώνη και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία. Ανήμερα της γιορτής της Μήτερας δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με την κόρη της γράφοντας:

«Σε ευχαριστώ που είμαι η μαμά σου... #mothersday #motheranddaughter #love #unconditionallove».

https://www.instagram.com/p/CsN8wVut8EC

Οι περισσότερες αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο, αφορούν τη δουλειά της. Με την 6,5 ετών κόρη της αναρτά φωτογραφίες σε γενέθλια και γιορτές ή όταν πάνε κάποιο ταξίδι όποτε τότε που βρέθηκαν σε εξωτερικό προορισμό.

https://www.instagram.com/p/CrF1o2NttmF

Περισσότερα είναι τα στιγμιότυπα που μοιράζεται η interior designer μέσω Instagram Stories. Πρόσφατα απαθανάτισε την κόρη της ενώ ήταν ξαπλωμένη στην δίπλα της γράφοντας: «Κυριευμένη από αγάπη». Η Διώνη φορά ένα πουά μπλουζάκια, κολιέ στο λαιμό καθιστώντας εμφανές για ακόμα μία φορά ότι έχει πάρει κληρονομήσει το γούστο της μαμάς της.

sissy-feida-kori-agkalia.jpg

Η Σίσσυ Φειδά έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για την κόρη της, τη μητρότητα και τη σχέση με τον σύζυγό της.

Στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει:

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας» και συμπλήρωσε λέγοντας: «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να τον κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved