Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι απολαυστικές αναρτήσεις με τις κόρες της στη δουλειά

Η Ισαβέλλα και η Βικτώρια βρέθηκαν στα backstage της εκπομπής «Ελένη».

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι απολαυστικές αναρτήσεις με τις κόρες της στη δουλειά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ενεργή στο Instagram και οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της. Στα στιγμιότυπα με τις κόρες της, τις περισσότερες φορές διακωμωδεί τις καθημερινές στιγμές της μητρότητας.

«Πάνε και τα δικά σας κουκλάκια για sleepover στο σαλόνι ή είναι τίποτα τακτοποιημένα;» είχε γράψει κάτω από την παρακάτω φωτογραφία.

eliana-xrusikopoulou-kores-sleepover-(1).jpg

Η δημοσιογράφος είναι μία εργαζόμενη μαμά και καθημερινά προσπαθεί να περνά με την Ισαβέλλα και τη Βικτώρια όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν βόλτες, κάνουν αθλητικές δραστηριότητες, μαγειρεύουν.

Μάλιστα πρόσφατα η Βικτώρια είχε φτιάξει και μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι.

eliana-xrusikpoulou-kori-keik-(4).jpg

Η Ισαβέλλα και η Βικτωρία στα backstage της εκπομπής.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και αυτή τη χρονιά βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη». Την περασμένη Παρασκευή και Δευτέρα τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω εκλογών και οι δύο κόρες της πήγαν μαζί της στη δουλειά.

#birngyourkidsatwork ήταν το σχόλιό της στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε. Η Βικτώρια σκαρφαλώνει στο σκαμπό και η Ισαβέλλα με εντυπωσιακότατο φόρεμα περιεργάζεται τον χώρο.

eliana-xrusikopoylou-kores-doyleia-(1).jpg

Αργότερα η Βικτώρια ανέλαβε χρέη make up artist…

eliana-xrusikopoylou-kores-doyleia-(4).jpg

… ενώ τη δεύτερη μέρα η Ισαβέλλα ασχολήθηκε με το styling.

eliana-xrusikopoylou-kores-doyleia-(2).jpg

Η δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της κυρίως μέσα από τα Instagram Stories της. Την ημέρα των εκλογών πήγε να ψηφίσει μαζί με τα δύο κορίτσια και είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της την παρακάτω φωτογραφία.

eliana-xrusikopoylou-kores-doyleia-(3).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved