Βίκυ Καγιά: Στις πιο τρυφερές πόζες με τα παιδιά της

Η διάσημη μαμά σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της και όταν το κάνει έχει λόγο.

Βίκυ Καγιά: Στις πιο τρυφερές πόζες με τα παιδιά της

Βίκυ Καγιά, Κάρολος και Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεόραση, αφού πλέον έληξε η συνεργασία της με το Star και αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα δυο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο.

Μάλιστα η παρουσιάστρια-μοντέλο, τους τελευταίους μήνες με αφορμή το Πάσχα και τη γιορτή της Μητέρας, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες μαζί τους,

Η Μπιάνκα ήταν γνωστό ότι λατρεύει τα άλογα. Άλλωστε από μικρή ίππευε το άλογό της στην παραλία της Αγίας Άννας, κάτι που και με τη σειρά του λατρεύει και ο Κάρολος.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν η ίδια δείχνει πολύ ευτυχισμένη. Χαμογελά ανέμελα και αφιερώνει όλο της τον χρόνο στα παιδιά της.

Μπορεί να κρύβει με επιτυχία τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους όμως με μια προσεκτική ματιά κανείς μπορεί να διακρίνει ότι η Μπιάνκα μοιάζει στον μπαμπά της και ο Κάρολος στη μαμά του.

«Καμία γλώσσα δεν μπορεί να εκφράσει τη δύναμη και την ομορφιά της μητρότητας», ήταν το σχόλιό της κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, όμως ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μαζί τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved