Οι γιοι της Shakira παίζουν πιάνο και τραγουδούν στο νέο της συγκινητικό video-clip

Η τραγουδίστρια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αναφέρθηκε στα παιδιά της που τα βλέπει να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται.

Οι γιοι της Shakira παίζουν πιάνο και τραγουδούν στο νέο της συγκινητικό video-clip

Screenshot/YouTube/Shakira - Acróstico Official Video

Το νέο τραγούδι της Shakira είναι βαθιά προσωπικό και αφιερωμένο στους δυο γιους της, Milan και Sasha.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βίντεο με το τραγούδι της «Acróstico» στο οποίο τραγουδά για το πώς τα παιδιά της της δίδαξαν την πραγματική σημασία της αγάπης και πως το μόνο που θέλει για εκείνα είναι το καλύτερο.

Ο Milan, 10 ετών και ο Sasha, 8 ετών, εμφανίζονται στο νέο της video clip, τραγουδώντας και παίζοντας πιάνο μαζί με τη μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/CsRSL5uNQmf

«Αυτή τη χρονιά ο Milan έγραψε τραγούδια, κάτι που με έκανε να δακρύσω από ευτυχία και ο Sasha πέρασε ώρες στο πιάνο ανακαλύπτοντας τη φωνή του», έγραψε η Shakira στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 15 Μαϊου, λίγα 24ωρα αφότου το τραγούδι της κυκλοφόρησε. «Και οι δύο ήταν στο πλευρό μου στο στούντιο και όταν άκουσαν ότι τους το αφιερώνω με ρώτησαν αν μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτό!».

«Το ένιωσαν και το ήθελαν οι ίδιοι, με πάθος και συναίσθημα που μόνο ένας άνθρωπος που κουβαλά τη μουσική και νοιάζεται για αυτή θα μπορούσε να νιώσει», συνέχισε.

«Milan και Sasha, είναι υπέροχο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να με κάνει να νιώθω περισσότερο γεμάτη πέρα από το να είμαι η μητέρα σας!».

Το τραγούδι είναι αρκετά συγκινητικό και θα σας κάνει να χαμογελάσετε γλυκόπικρα.

«Μου έμαθες ότι η αγάπη δεν είναι απάτη και ότι όταν είναι αληθινή δεν τελειώνει.

Προσπάθησα να μην σε αφήσω να με δεις να κλαίω, να μην σε αφήσω να δεις πόσο εύθραυστη είμαι, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα ονειρευόμαστε.

Μερικές φορές τρέχουμε, αλλά δεν φτάνουμε.

Μην αμφιβάλλεις ποτέ ότι θα είμαι εδώ.

Μίλα μου και θα σε ακούσω», τραγουδά η Shakira στα Ισπανικά μαζί με τους γιους της, που όπως φαίνεται την αγαπούν πολύ και ακολουθούν τα βήματά της στη μουσική.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved