Ελένη Χατζίδου: «Μαμά, θέλω αφρόλουτρο» - Η νέα ανάρτηση με τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου δε χαλά χατίρι στη μοναχοκόρη της.

Ελένη Χατζίδου: «Μαμά, θέλω αφρόλουτρο» - Η νέα ανάρτηση με τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου με τη Μελίτα.

Η Μελίτα Παύλου θα γίνει τεσσάρων ετών τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και είναι ένα κοριτσάκι γεμάτο ζωντάνια και χαρά. Αγαπά το παιχνίδι και τις δημιουργικές δραστηριότητες και όταν θέλει κάτι το λέει. Το ίδιο έκανε και χθες.

«Μαμά, θέλω αφρόλουτρο» είπε. Το αποτέλεσμα; Ιδού.

eleni-xatzidou-melita-mpaniera.jpg

Η Ελένη Χατζίδιου γέμισε τη μπανιέρα με νερό αφρόλουτρο και παιχνίδια και απαθανάτισε την μικρούλα να παίζει, γράφοντας παράλληλα στο Instagram Story την επιθυμία της κόρης της.

Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στη Μελίτα και δεν το κρύβει. Συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με εκείνη στο Instagram, ζητά συμβουλές ή μοιράζεται τις εμπειρίες της, όπως τότε που το κοριτσάκι είδε τον πρώτο της εφιάλτη και δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Όπως είχε πει τότε σε Instagram Story της, την καθησύχασε και έπειτα την πήρε στο κρεβάτι μαζί της όπου και ξανακοιμήθηκε, τρελαίνοντάς τους, όμως, στις κλωτσιές.

xatzidou.JPG

Το τρυφερό βίντεο με αφορμή την ημέρα της μητέρας

Μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας έκανε λίγες μέρες πριν η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα throwback βίντεο από την περίοδο που η Μελίτα ήταν νεογέννητη, με εκείνη να την κρατά στην αγκαλιά της, να την θηλάζει και να της τραγουδά.

Το σχόλιό της, σύντομο και περιεκτικό: «Ανεξήγητο συναίσθημα… Χρόνια πολλά μανούλες»

https://www.instagram.com/p/CsN8nrugOQp
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved