Χανταμπάκια: Οι πρώτες βουτιές στην πισίνα του σπιτιού

Η Μαλένα και ο Μανώλης παίζουν με τη σανίδα SUP.

Χανταμπάκια: Οι πρώτες βουτιές στην πισίνα του σπιτιού

Ο μπαμπάς επέστρεψε και τα παιδιά έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Η Μαλένα και ο Μανώλης αφού έκαναν πολλές αγκαλιές στον μπαμπά τους, Στέλιο Χανταμπάκη, άρχισαν τις βουτιές στην πισίνα του σπιτιού τους. Τι και αν ο καιρός κάνει τα δικά του; Τα παιδιά δεν πτοούνται από τις γρήγορες εναλλαγές τις θερμοκρασίες και περιμένουν πώς και πώς να έρθει το καλοκαιράκι. Μέχρι όμως να πάνε σε κάποια παραλία αρκούνται στις βουτιές στην πισίνα.

Η Όλγα Πηλιάκη, που όλους αυτούς τους μήνες που ο Στέλιος Χανταμπάκης βρισκόταν στο Survivor All Star δεν έκανε συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα πράγματα όμως, τώρα άλλαξαν. Ο μπαμπάς Στέλιος επέστρεψε στο σπίτι και η μαμά Όλγα μπορεί πια να κάνει όσες αναρτήσεις θέλει.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα insta story που δείχνει τα παιδιά να παίζουν και να απολαμβάνουν το παιχνίδι στην πισίνα με το SUP. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω, ο Μανώλης χάνει την ισορροπία του, ενώ απτόητη η Μαλένα έχει πιάσει θέσει και δεν κουνιέται καθόλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved