Χριστίνα Μπόμπα: Πρωινά μαστορέματα με τις κόρες της

Νέα στιγμιότυπα με τις δίδυμες μοιράστηκε μέσω Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Πρωινά μαστορέματα με τις κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα με την Αριάνα και τη Φιλίππα.

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει να περνά χρόνο με τις κόρες της και να κάνουν μαζί δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Τα δύο κορίτσια αγαπούν το messy play και μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών της, τις έχουμε δει να ζωγραφίζουν σε μεγάλες επιφάνειες στον τοίχο…

https://www.instagram.com/p/CljnttlKJlw

… να παίζουν με πλαστελίνες…

xrisian-mpompa.JPG

… ή και με ζυμαρικά.

mpompa-saloni-paidotopos1.jpg

Άλλο παιχνίδι που αγαπούν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα; Τα μαστορέματα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με τα δυο κορίτσια να παίζουν με ξύλινα κατσαβίδια, σφυριά και άλλα εργαλεία. «Πρωί πρωί μαστορεύουμε! Καλημέρα!» έγραψε η digital creator και επιχειρηματίας στο Instagram Story που δημοσίευσε της. Τα κορίτσια, δε, φαίνονται προσηλωμένα στο παιχνίδι τους.

xristina-mpompa-kores-mastoreamta.JPG

Η Αριάνα και η Φιλίππα παίζουν με τα ξύλινα παιχνίδια τους.

Την περίοδο αυτήν το πρόγραμμα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Εκτός από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο, οι δύο γονείς έχουν δρομολογήσει και την ανακαίνιση του σπιτιού τους εσωτρικά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μετακομίσουν για ένα διάστημα σε γιαγιάδες, παππούδες, κτλ.

Όπως φαίνεται προσπαθούν όσο γίνεται να μην βγάλουν τις δίδυμες από τη ρουτίνα τους και εξακολουθούν να κάνουν ό,τι πράγματα έκαναν στο σπίτι τους.

Για την Χριστίνα Μπόμπα, οι κόρες της είναι η «απόλυτη ευτυχία» όπως είχε πει σε ανάρτησή της και για εκείνη θα είναι πάντα προτεραιότητα.

mpompa-didimes-apoliti-eytixia.jpg

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved