Η απόλυτη ευτυχία για τη Χριστίνα Μπόμπα είναι αυτή και δεν την αλλάζει

«Πίσω στην απόλυτη ευτυχία!»

Η απόλυτη ευτυχία για τη Χριστίνα Μπόμπα είναι αυτή και δεν την αλλάζει

Χριστίνα Μπόμπα, Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

Αυτές τις μέρες το πρόγραμμα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι φορτωμένο. Βλέπετε εκτός από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τη φροντίδα των διδύμων έχουν και την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Οι δυο τους αυτή την περίοδο αλλάζουν το εσωτερικό του σπιτιού τους και για μερικές μέρες αναγκάστηκαν να μετακομίσουν μέχρι να ετοιμαστεί.

Τα κορίτσια με τον Σάκη Τανιμανίδη ταξίδεψαν μέχρι την όμορφη Θεσσαλονίκη. Πόλη του μπαμπά και εκεί πήγε να τους βρει και η Χριστίνα Μπόμπα το Σαββατοκύριακο όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι «αστραπή» στο εξωτερικό που είχε κάνει για επαγγελματικό λόγο.

«Πίσω στην απόλυτη ευτυχία»

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να τρέχει και να μην φτάνει το τελευταία διάστημα όμως το μυαλό της πάντα βρίσκεται πίσω στις κόρες της. Τα δίδυμα κορίτσια της, Φιλίππα και Αριάνα. Όπως η ίδια σχολίασε σε ένα insta story που έκανε μέσα από το αεροπλάνο, οι μικρές της είναι η απόλυτη ευτυχία για εκείνη.

mpompa-didimes-apoliti-eytixia.jpg

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

Και για εκείνη, και για εμάς και για όλους τους γονείς. Η απόλυτη ευτυχία είναι τα παιδιά μας.

Μπορεί η καθημερινότητα όλων να είναι απαιτητική, όλοι να τρέχουμε για διαφορετικούς λόγους, αλλά όλοι έχουμε ως προταιρεότητα τα παιδιά μας. Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, τόσο γρήγορα που ξαφνικά το σπίτι αδειάζει και εμείς εκεί που λέγαμε «Αχ, πότε θα μεγαλώσουν» λέμε, «Πότε μεγάλωσαν». Και ξαφνικά το σπίτι αδειάζει. Αδειάζει από όλα. Από φωνές, από αναμνήσεις. Γι' αυτό και πρέπει να χαιρόμαστε τα παιδιά μας όσο είναι μικρά. Να περνάμε χρόνο μαζί τους. Γιατί αυτά τα πολλά ή λίγα που κάνουμε καθημερινά μαζί τους, είναι η απόλυτη ευτυχία.

Γιατί η ευτυχία μας είναι τα παιδιά μας. Και αυτό ισχύει και για τη Χριστίνα Μπόμπα που κάνει ο,τι μπορεί για να είναι τα παιδιά της ευτυχισμένα και φυσικά να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/Crl4bGGKwxK
https://www.instagram.com/p/CqyBDbFq7xH
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved