Δούκισσα Νομικού: Οι κυριακάτικες φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού αφιερώνει τα Σαββατοκύριακά της στα παιδιά της και περνά όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους.

Δούκισσα Νομικού: Οι κυριακάτικες φωτογραφίες με τα παιδιά της

Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια, που έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της, αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από όλα όσα κάνει με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο της Αναστασίας όσο και του Σάββα, αποκαλύπτοντας ότι στο πρόγραμμά τους μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε και ένα πάρτι. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες της μικρής Αναστασίας που έχει facepainting στο πρόσωπο και το μαλλί της γριάς που κρατά στα χέρια του ο Σάββας.

Η Δούκισσα χθες, Κυριακή, αρχικά μας καλημέρισε και με δυο φωτογραφίες της Αναστασίας σχολίασε «Θα 'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη», αναφερόμενη όχι μόνο στον καλό καιρό αλλά και τα λουλούδια που είχε στα μαλλιά της η Αναστασία και τα σχέδια στο πρόσωπό της.

Λίγο αργότερα ακολούθησε φωτογραφία του Σάββα που τον δείχνει να κρατά μαλλί της γριάς με τη μαμά να σχολιάζει «Θα τον φάω»!

doykissa-nomikou-foto-me-ta-paidia-tis-(5).jpg

Σάββας

Η τελευταία φορά που είδαμε την Αναστασία

Στη Μεσσηνία είχε βρεθεί για το τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας η Δούκισσα Νομικού με την οικογένειά της και τότε ήταν που είχαμε δει μερικές ακόμη φωτογραφίες που την έδειχναν σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες ήταν και μία με τη μικρή Αναστασία, που την έδειχνε ξυπόλητη δίπλα στη θάλασσα να αγκαλιάζει τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CpFrEyENq9w
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved