Πέννυ Μπαλτατζή: Η κόρη της μεγάλωσε και είναι σκέτη γλύκα

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η κόρη της μεγάλωσε και είναι σκέτη γλύκα

Η κόρη της Πέννυς Μπαλτατζή θα γίνει ενός έτους σε έναν μήνα. Τον Ιούνιο του 2022, λίγες μέρες μετά τη γέννησή της η τραγουδίστρια είχε γράψει μεταξύ άλλων στο προφίλ της στο Instagram:

"Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο ,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη❤️
Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της😌
Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά, αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό ❤️💪
Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου,ήταν όλα υπεροχα και το τοκετός εύκολος αν και ειχα από πολύ νωρίς συσπάσεις❤️
Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη,γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλα τι θέλουν, είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και γώ γουστάρω πολύ💪😌"

penni-mpaltatzi.jpg

Η Αμέλια νεογέννητη.

Αυτή ήταν και η πρώτη φωτογραφία της Αμέλιας. Το επόμενο διάστημα ακολούθησαν πολλές ακόμα όπως η παρακάτω με την Πέννυ Μπαλτατζή να ποζάρει με την κόρη της αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CfRF8auLFM3

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με την Αμέλια δημοσίευσε η τραγουδίστρια λίγες μέρες πριν με αφορμή την Πρωτομαγιά. Η μικρούλα έχει μεγαλώσει αρεκτά, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και μοιάζει μάλλον περισσότερο στην μαμά της, σε αντίθεση με τον Κάρολο που είναι ίδιος ο μπαμπάς του.

https://www.instagram.com/p/CrtHSicIo1t
https://www.instagram.com/p/Cc7hfWOIgkd

Πέννυ Μπαλτατζή: «40 είναι λίγα»

Η τραγουδίστρια είναι ενεργή στα Social Media και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, σκέψεις, εμπειρίες.

Τον περασμένο Ιανουάριο γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της και με μία ανάρτηση εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα έχει στη ζωή της και εκτιμά.

«Αυτή η χρονιά μου έφερε πολλά δώρα !
Πολλά πολύτιμα και μεγάλα❤️
Υγεία ,πιο κοντά στον εαυτό μου,πολλές εμπειρίες και μαθήματα από σωστές και λάθος επιλογές στο χώρο της εργασίας μου,πολλή αγάπη.
Αγάπη κ στήριξη από συναδέλφους σε ανθρώπινο επίπεδο τις μέρες που ένιωθα λιγάκι να βουλιάζω απ την κλεισούρα της μητρότητας κ τις μέρες που μια μαμά νιώθει πως η ζωή μπαίνει σε λούπα.
Η ευγνωμοσύνη που σας έχω όλους στη ζωή μου είναι μεγαλη!
Τους φίλους μου❤️
Το Χρηστο μου κ όλη την προσπάθεια να ισορροπούμε ανάμεσα στη γονεικοτητα και τις καθημερινές προκλήσεις της επιβίωσης και του «μαζί»!
Την Αμέλιά μου,αυτό το κοριτσάκι που είναι τόσο διαισθητικό και διαβάζει από τώρα τους ανθρώπους ,τον Κάρολό μου που με συναρπάζει κάθε μέρα και είναι ο μεγαλύτερος μου δασκαλος❤️
Την εκπαίδευση στο ψυχοδραμα που με αναπτύσσει κ με εξελίσσει!
Το μπαμπά μου,το σπίτι μου!
Την κάθε μέρα,την κάθε ωρα ,την κάθε στιγμή..
40 είναι λίγα.
Νιώθω πως τώρα ξεκινώ .
Τωρα αρχίζω.»

penny-mpaltatzi-3.jpg

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί είχε δώσει πολυετή μάχη με την υπογονιμότητα. Μέσα από συνεντεύξεις της έχει μιλήσει πολλές φορές για την περίοδο εκείνη θέλοντας να δώσει δύναμη και ελπίδα σε άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.

«...Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου.

Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση. Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο κ δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται. Κάθε 2 μέρες χοριακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά. Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση.

Μετά από αυτές τις δύο απώλειες, όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος.

Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved