Δούκισσα Νομικού: Η φώτο με τους γονείς της από τη βραδιά των καλλιστείων 2007

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από τη βραδιά που άλλαξε η ζωή της.

Δούκισσα Νομικού: Η φώτο με τους γονείς της από τη βραδιά των καλλιστείων 2007

H Δούκισσα Νομικού με μαύρο τοπ.

Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από την βραδιά των καλλιστείων 2007 και τη στέψη της Δούκισσας Νομικού ως Σταρ Ελλάς.

Η ζωή της άλλαξε και το όμορφο κορίτσι με τα γαλανά μάτια, εξελίχθηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια, έγινε παρουσιάστρια, μαμά και επιχειρηματίας.

https://www.instagram.com/p/CrstivGNpBg

Η φωτογραφία με τους γονείς της

Η Δούκισσα Νομικού όλα αυτά τα χρόνια έχει στο πλευρό τους γονείς της. Από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα τη στηρίζουν και τη βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Χθες, λοιπόν η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από τη βραδιά των καλλιστείων 2007. Είναι εστεμμένη και δίπλα έχει τους γονείς της.

doukissa-nomikou-kallisteia.JPG

"3 Μαΐου 2007. Η ημέρα που άλλαξε η ζωή μου.Με γνωρίζετε 16 χρόνια. Πόσες στιγμές, πόσες αναμνήσεις. Έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Και είστε ακόμα εδώ για εμένα. Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ", ήταν το σχόλιό της.

Η δική της οικογένεια

Η Δούκισσα Νομικού έκανε πολλά πράγματα στην πορεία του χρόνου. Ασχολήθηκε με την τηλεόραση, ίδρυσε τη δική της εταιρεία ενώ παράλληλα δημιούργησε τη δική της οικογένεια, αφιερώνοντας πολύ από τον χρόνο της στα δύο της παιδιά: τον Σάββα και την Αναστασία.

doukissa-nomikou-paidiajpg.jpg

Πολλές φορές σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τον ρόλο της μητρότητας λέγοντας ότι είναι ο πιο ουσιαστικός και σημαντικός της ζωής της ενώ μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τον γιο και την κόρη της.

Μαζί τους και τι δεν κάνει: Μαγειρεύουν παρέα, διαβάζουν, ζωγραφίζουν, παίζουν με τα αυτοκινητάκια, συνθέτουν παζλ, κάνουν βόλτες.

Είναι μια ευτυχισμένη μαμά ( και γυναίκα) κι αυτό φαίνεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved