Τανιμανιδάκια: Να τι τους αρέσει να κάνουν περισσότερο

Οι δίδυμες μπορεί να κάνουν πολλές δραστηριότητες καθημερινά, ένα πράγμα όμως τους αρέσει πιο πολύ.

Τανιμανιδάκια: Να τι τους αρέσει να κάνουν περισσότερο

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τις κόρες του Αριάννα και Φιλίππα

Οι μικρές δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, είναι από τα πιο διάσημα μικράκια του διαδικτύου. Οι θαυμαστές των γονιών τους τις λατρεύουν και δεν χορταίνουν στην κυριολεξία να παρακολοθούν τα στιγμιότυπα που αναρτούν οι γονείς τους στο διαδίκτυο.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες των κοριτσιών τους.

Οι δραστηριότητες που λατρεύουν οι δίδυμες

Η Φιλίππα και η Αριάνα έχουν ένα αρκετά γεμάτο με διασκεδαστικές δραστηριότητες πρόγραμμα. Κάνουν κολύμβηση και περνούν χρόνο παίζοντας, κάνοντας βόλτα στο πάρκο και φυσικά ζωγραφίζοντας. Ειδικά αυτό το τελευταίο το αγαπούν όπως φαίνεται λίγο περισσότερο.

Οι μικρές δεν δημιουργούν μόνο στον χώρο που επισκέπτονται και είναι ειδικά διαμορφωμένος για το messy play αλλά και στο σπίτι.

Να σας θυμίσουμε ότι έχουν ζωγραφίσει τα πάντα. Εκτός από τα μπλοκ ζωγραφικής τους, έχουν ζωγραφίσει τη μαμά...

xristina-mpompa-sinevro-(7).jpg

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της την ζωγράφισαν

...τον μπαμπά...

https://www.instagram.com/p/CqfaAnqDI_A

...τη θεία...

... και πρόσφατα τα πατουσάκια τους.

ariana-filippa-patousakia.jpg

Η Αριάνα και η Φιλίππα ζωγράφισαν τα πόδια τους

Αυτή τη φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας τα λερωμένα με χρώματα πατουσάκια των δίδυμων κοριτσιών του.

5 λόγοι που πρέπει να αφήνετε το παιδί σας να λερώνεται

Το messy play είναι αναγκαίο για την υγεία και την ανάπτυξη ενός παιδιού. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα και αυτός είναι και ο λόγος που επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίζουν και να δημιουργούν ακαταστασία.

Επιπλέον βοηθά τα παιδιά να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις. Όλες αυτές οι δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά να διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους και στο μέλλον να θυμούνται με χαρά στιγμές σαν και αυτές, με γέλια και όμορφες περιπέτειες.

Μην φοβάστε την βρωμιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αποφεύγετε! Αφήστε το παιδί σας να λερωθεί, κι αν ζηλέψετε, λερωθείτε και εσείς ή ζητήστε του να σας λερώσει, όπως λέρωσαν οι μικρές με χρώματα και μπογιές τους γονείς τους.

Μερικές από τις φορές που λερώθηκαν τα μικρά Τανιμανιδάκια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved