Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Ένας μικρός καλλιτέχνης ο γιος τους

Νέα στιγμιότυπα με τον μικρό Αλέξανδρο μοιράστηκε η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Ένας μικρός καλλιτέχνης ο γιος τους

Η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον μικρό Αλέξανδρο.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο Instagram. Η ιδιαίτερη αισθητική της, η αγάπη της για τη φύση και οτιδήποτε vintage είναι στοιχεία του χαρακτήρα της που αποτυπώνονται και στο προφίλ της. Εκεί μοιράζεται φωτογραφίες δικές, τοπίων ή γωνιές του σπιτιού της με ιδιαίτερες λεπτομέρειες διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/Cm4ZRx7LXwa

Από το προφίλ της δε λείπουν οι φωτογραφίες με τον γιο της, Αλέξανδρο. Το αγοράκι γεννήθηκε τον Ιούνη του 2020 και από τις αναρτήσεις τόσο της Γεωργίας Αβασκαντήρα, όσο και του Γιώργου Χρανιώτη, ξέρουμε ότι είναι ένα κατάξανθο αγόρι που αγαπά την περιπέτεια.

«Ήρωας είναι ο άνθρωπος που λέει ναι στην περιπέτεια» έγραψε σε ανάρτησή της τον προηγούμενο μήνα κάτω από μία σειρά από φωτογραφίες του γιου της.

https://www.instagram.com/p/ClBSaOJoXxg

Γιώργος Χρανιώτης: Πετά με τον γιο του πετραδάκια στην θάλασσα - Απίθανο βίντεο

Σε πρόσφατη δημοσίευση της χορογράφου είδαμε ακόμα μία αγαπημένη ασχολία του μικρούλη η οποία δεν είναι άλλη από τη ζωγραφική.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Αλέξανδρο επί τω έργω.

«Είναι ένα καλλιτέχνης» έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CrbbodbA7I7

Γεωργία Αβασκαντήρα: «Έχουμε μία κινηματογραφική σχέση με τον Γιώργο»

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένα αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι. Βέβαια, οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη σχέση τους «κινηματογραφική» μίας και συχνά δεν λείπουν οι τσακωμοί και τα ευτράπελα.

Στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ η χορογράφος είπε:

«Έχουμε μια κινηματογραφική σχέση με την έννοια του ότι θα τα κάνουμε ακραία τα πράγματα. Δηλαδή θα τσακωθούμε και μπορεί να σκεφτούμε να χωρίσουμε, θα απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον και μπορεί να φύγει ο Γιώργος από το σπίτι ή να φύγω εγώ και να πάω μια βόλτα. Μετά όμως θα γυρίσουμε και θα πούμε ότι δεν γίνεται ο ένας χωρίς τον άλλον. Βέβαια αυτά με το παιδί έχουν λίγο αλλάξει γιατί εμείς μπορεί να το ζούμε έτσι ωραία όλο αυτό αλλά με ένα παιδί αυτό δεν γίνεται, θέλει μια ισορροπία. Γενικά όμως ξέρουμε ότι υπάρχει έρωτας, υπάρχει πάθος και έχουμε συμβιβαστεί με τους τσακωμούς και το γεγονός ότι τα ζευγάρια δεν πειράζει και να τσακώνονται»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε το λόγο που τσακώθηκαν την ημέρα του γάμου τους.

«Εμείς μάλιστα, ορίστε που δεν περίμενες ότι θα το πω αυτό γιατί το λέω συνήθως στις φίλες μου, τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας! Όταν το ακούνε μου λένε “μα ποιος τσακώνεται την ημέρα του γάμου του”. Εμείς! Όταν συναντηθήκαμε! Δεν τσακωθήκαμε για να βριστούμε αλλά κάτι μου είχε καθίσει εμένα, ήθελα να έρθει να καθίσει δίπλα μου γιατί έπρεπε να γίνει σωστά αυτό το κάδρο και εμένα εκείνη την ώρα κάπως μου έκατσε. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει πάει και σε γάμους για να ξέρει που να καθίσει, νόμιζε ότι μπορεί να καθίσει με τους φίλους του οπότε είχαμε εκεί μια σύγκρουση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved